Πόσο περισσότερο ΞΕΦΤΙΛΑ για μια κυβέρνηση, για τη χώρα μας, για μας τους ίδιους που τους ανεχόμαστε....

Η επιβεβαίωση από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι ο Καμμένος τού είχε υποσχεθεί κλαίγοντας ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν του το ζητούσε, μας μεταφέρει στις περιόδους της μεγαλύτερης δυνατής απολυταρχίας και φονταμενταλισμού, πλησιάζοντας λειτουργίες ισλαμοφασιστικών καθεστώτων.

Είναι πράγματι εμετικό για μια χώρα να έχει υπουργό άμυνας αυτόν που κλαίγοντας σχετίζει την ύπαρξη μιας κυβέρνησης (έστω υποταγμένης και μνημονιακής...) από την διάθεση και ευλογία του Αρχιεπίσκοπου.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!

Για να μην σχολιάσουμε τις κωλοτούμπες Φίλη, ούτε τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Ιερώνυμου για υπουργό της κυβέρνησης (εδώ)

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.