Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή του "διακομιστή" Θέμου Αναστασιάδη ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Στη συζήτηση άφησε να διαφανεί η απογοήτευσή του από τον Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ που μετά μανίας μέχρι πρόσφατα στήριζε. Μεταξύ των πολλών που είπε ενδιαφέρον έχουν οι απόψεις του για το διαδίκτυο. "Το διαδίκτυο δεν είναι δημοκρατικό. Έχει αλλοιωθεί, έχει αλλοτριωθεί. Παραδόθηκε σε επιχειρηματίες και κόμματα οι οποίοι δημιούργησαν ένα στρατό ηλεκτρονικών δολοφόνων". Αυτοί εκτελούν συμβόλαια, έναντι αμοιβής, εξόντωσης των αντιπάλων απόψεων και των φορέων τους.

Έπλεξε το εγκώμιο του Κοντομηνά που όπως τόνισε δεν παρενέβη ποτέ σε εκπομπή του (όπως πρόσφατα έκανε σε εκπομπή του Βερύκιου και της ξανθιάς στο κανάλι του τους οποίους επέπληξε δημόσια). "Είμαι ευγνώμων στον Κοντομηνά, τον οποίο σέβομαι" δήλωσε.

Για την πορεία της κυβέρνησης εκτίμησε ότι περπατάει με δύο δεξιά παπούτσια.

Για τον Πολάκη: «Είναι συνεχώς θυμωμένος σαν να έχει πιάσει τη γυναίκα του με κάποιον άλλον».

Για τον Φίλη: «Ή τα βάζεις με την Εκκλησία ή όχι, αλλά μη μου κάνει την Παναγίτσα μετά».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Την απογοήτευσή του ο λαλάκης, που πήρε τρελόχαρτο απ΄τον στρατό θα την εκφράσει αλήθεια κάποτε ή "δεν τρέχει τίποτα" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.