Ο  Δήμος Θερμαϊκού, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία των ημερών που ζούμε, προχώρησε στη συντήρηση και ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου της Ν.  Μηχανιώνας. Η πολύχρονη όμως απομάκρυνση από βασικές παρεμβάσεις στη λειτουργία του, για την εξυπηρέτηση  των αναγκών των ανθρώπων του αθλητισμού, οδήγησε τη Διοίκηση του Δήμου   στην απόφαση για την ανακαίνιση και την επισκευή του. Οι επεμβάσεις που έγιναν αφορούν την τοποθέτηση πολυκαρβουνικού πέριξ του γηπέδου για την προστασία της θερμότητας, την αντικατάσταση του δαπέδου και το βάψιμο των κερκίδων.  Η δαπάνη του  έργου καλύφθηκε από ίδιους πόρους.Ο έφορος της ομάδας του Ποσειδώνα κ.Χρήστος Ασλάνης δήλωσε «Η αγωνία τόσων χρόνων τέλειωσε με τη βοήθεια της δημοτικής αρχής και τις άοκνες προσπάθειες  της Αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών αλλά και του Δημάρχου».
   
Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε σχετικά: «Ένα χρόνιο αίτημα ανθρώπων του αθλητισμού για τη συντήρηση και επισκευή του συγκεκριμένου γυμναστηρίου, βρήκε ανταπόκριση στις μέρες μας. Με το έργο αυτό, σημαντικής αξίας και σημασίας, είναι βέβαιο ότι το γήπεδο θα ανταποκριθεί λειτουργικά στους σκοπούς του, για τις απρόσκοπες ανάγκες αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η  πολιτική βούληση, σε συνδυασμό με την οργανωτική ικανότητα, ξεπερνούν τα προβλήματα και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, σε όλες τις μορφές της. Η προσπάθεια συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου είναι συνεχής σε όλα τα   δημοτικά διαμερίσματα, όπου και όποτε υπάρξει ανάγκη και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους οι Σύλλογοι του αθλητισμού».



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ή ΟΧΙ? ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.