Η αρχική καταγγελία εδώ
Η απάντηση του υπουργείου συνημμένα στο τέλος.
Η δήλωσή μου (την απέστειλα σε όλους τους αρμόδιους-αναρμόδιους) ακολουθεί.

Να προσθέσω μόνο ότι μπορεί όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την απάντηση του υπουργείου για να αποφανθεί άρνηση πληρωμής, για όσα από τα υποστηριζόμενα στην επιστολή ΔΕΝ τηρούνται.
Όπως πχ: 
1. Αν ο λόγος που πληρώνουμε είναι για να λαμβάνουμε ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ έναντι του υπολοίπου οδικού δικτύου (σελ.1, παρ.3), τότε, στην περίπτωση που ΔΕΝ λαμβάνουμε υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, αλλά/και στην περίπτωση που κάποιος έχει ήδη πληρώσει και δη πολλάκις για δρόμους ΟΧΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, μπορεί, χρησιμοποιώντας το έγγραφο του υπουργείου, να ζητήσει πίσω τα χρήματά του, καθώς επίσης και να ζητήσει αποζημίωση επειδή του έχει ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ένας φόρος που είναι παράνομος.
2. Αν ο λόγος που πληρώνουμε είναι για να έχουμε ασφαλή μετακίνηση και μειωμένο λειτουργικό κόστος οχημάτων (σελ.1, παρ.4) σημαίνει ότι αν υπάρχουν διόδια σε δρόμο κακοφτιαγμένο ή καθόλου φτιαγμένο (με λακούβες κλπ), τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, αλλά/και στην περίπτωση που κάποιος έχει ήδη πληρώσει, και δη πολλάκις για τέτοιους δρόμους, μπορεί, χρησιμοποιώντας το έγγραφο του υπουργείου, να ζητήσει πίσω τα χρήματά του, καθώς επίσης και να ζητήσει αποζημίωση επειδή του έχει ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ένας φόρος που είναι παράνομος.
Κλπ, κλπ,, άπειρα μπορεί κανείς να βρει στην επιστολή θησαυρό του υπουργείου-μεσαζόντων-αναδόχων.

ΔΗΛΩΣΗ

Η κάτωθι υπογεγραμμένη, Λυγερού Στεφανία του Ιωάννη, δηλώνω ότι ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ καμία από τις συμβάσεις (τις αναφερόμενες στο με αρ.πρωτ. ΕΚ/ΟΛ/00/13/14/8985 – 31/10/2016) παραχώρησης για τους εξής λόγους:

ΕΠΕΙΔΗ
1. Οι διαγωνισμοί δεν ήταν ΑΝΟΙΧΤΟΙ αλλά αντίθετα ήταν ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ, που αυτό σημαίνει απευθείας αναθέσεις, που αυτό σημαίνει ότι δεν επιλέχτηκε να αναλάβει το έργο αυτός που περισσότερο συμφέρει τους πολίτες, τον λαό (αυτός που θα έδινε την χαμηλότερη τιμή, που θα σήμαινε ότι θα έδινε την πιο ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ προσφορά, συμφέρουσα για τους πολίτες, τον λαό), αντίθετα οι διαγωνισμοί ήταν ΚΛΕΙΣΤΟΙ που άρα σημαίνει ότι έγινε με βάση τα συμφέροντα, ΚΑΙ αυτού που διεξήγαγε τον διαγωνισμό αλλά ΚΑΙ του αναδόχου. Που αυτό σημαίνει ότι ο ανάδοχος επιλέχτηκε με βάση το αν πληρώνει κόμματα ΚΑΙ (+) αν δίνει μίζες στους πολιτικούς. Που αυτό σημαίνει ότι οι αναθέσεις των έργων δεν έγιναν με γνώμονα το όφελος του Ελληνικού λαού, και της χώρας, αλλά για το συμφέρον το ατομικό (της τσέπης) του πολιτικού και του κόμματός του.

Ως εκ τούτου οι διαγωνισμοί είναι παράνομοι, δεν έχουν την εξουσιοδότηση του Ελληνικού λαού, και άρα είναι άκυροι.

2. Η επιβολή διοδίων δεν αφορά την αποπληρωμή του αρχικού κεφαλαίου της επένδυσης + τα έξοδα συντήρησης της οδοποιίας, αλλά αφορά ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, καθότι οι εισπράξεις ξεπερνούν τα έξοδα. 
Καθώς επίσης, κρίνεται παράνομη η παραχώρηση διότι είναι ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, επειδή αφορά απείρως δυσανάλογο των εξόδων το χρονικό διάστημα παραχώρησης των εσόδων.
Καθώς επίσης, το ποσό των διοδίων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ να ΜΗΝ συσχετίζεται με τον πληθωρισμό. 

Ως εκ τούτου οι όροι παραχώρησης είναι αντίθετοι με το όφελος των πολιτών, και ως εκ τούτου δεν έχουν την εξουσιοδότησή του, και ως εκ τούτου οι συμβάσεις είναι άκυρες.

3. Στους Εθνικούς δρόμους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η κατασκευή ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥ. ΚΑΙ για την εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων των γύρω περιοχών, αλλά και για να ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΝ θα χρησιμοποιήσει τον αυτοκινητόδρομο ή τους παράδρομους, για να πάει στον προορισμό του.
Στην περίπτωση που α) στη σύμβαση ρητά αναφέρεται η υποχρέωση από την ανάδοχο κατασκευάστρια, κατασκευής παράδρομου, κι εκείνη ΔΕΝ την κατασκεύασε, με δόλιο σκοπό, ήτοι την κερδοσκοπία, είναι παράνομη η σύμβαση και ως εκ τούτου άκυρη.
Στην περίπτωση που β) στη σύμβαση ΔΕΝ ρητά αναφέρεται η ως άνω υποχρέωση, τότε η πολιτεία, και πιο συγκεκριμένα το υπουργείο που διεξήγαγε τον διαγωνισμό, και πιο συγκεκριμένα Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ που ΥΠΕΓΡΑΨΕ τις συμβάσεις, έπραξαν ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, και ως εκ τούτου δεν είχαν την εξουσιοδότησή του, και ως εκ τούτου οι συμβάσεις είναι άκυρες. 

4. Η απάντηση που έλαβα ήταν γραμμένη πάνω σε επιστολόχαρτο του υπουργείου. Που σημαίνει ότι απάντησε η πλευρά της πολιτείας, η πλευρά που διεξήγαγε τους διαγωνισμούς, αυτοί που ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ τον Ελληνικό λαό, αυτοί που λαμβάνουν ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, αυτοί που ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΑΚΟΥΝ, αυτοί που ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να εργάζονται για το όφελος και το συμφέρον του λαού και της χώρας.
α) Στην 3η σελίδα, παρ.1 αναφέρονται αρμοδιότητες ΕΠΟΠΤΕΥΣΗΣ των συμβάσεων. Ποιοι είναι αυτοί; Άλλοι διεξάγουν τους διαγωνισμούς και ΑΛΛΟΙ εποπτεύουν;;; Και τι σχέση έχουν με την πολιτεία αυτοί που εποπτεύουν;;; Κι αν δεν έχουν σχέση με την πολιτεία, αν είναι ένας διαφορετικός οργανισμός, ΚΑΙ ΔΗ, ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ Ή ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ, με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιούν το επιστολόχαρτο του υπουργείου, του Ελληνικού κράτους, των εκπροσώπων του Ελληνικού λαού, για να κάνουν τις δηλώσεις τους;;;
β) Στην 3η σελίδα, παρ.2 κάνει δηλώσεις η ανάδοχος εταιρεία!!! Δεν ανήκει λέει σ’ εμάς ο λοιπός αυτοκινητόδρομος!!! Η ανάδοχος εταιρεία έγραψε την απάντηση;;; ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ;;;;; ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, απαντά σε επιστολόχαρτο του υπουργείου, σε επιστολόχαρτο του κράτους;;
γ) Αν το επιστολόχαρτο το χρησιμοποίησε το υπουργείο, τι σημαίνουν οι παρατηρήσεις 1 και 2 της 3ης σελίδας. Ποιανού άλλου είναι οι άλλες αρμοδιότητες και σε ποιον άλλον ανήκουν οι άλλοι σταθμοί διοδίων;;;

ΚΑΙ (επ' αφορμή αυτού) γιατί όποιος δεν πληρώνει διόδια πηγαίνει η κλήση του στην εφορία; Τι είναι το κράτος, μεσάζοντας του ιδιώτη; Από τον ιδιώτη η πολιτεία πληρώνεται; Από τον ιδιώτη οι υπουργοί πληρώνονται; Τον ιδιώτη ορίζει το Σύνταγμα ότι θα υπηρετούν;;;

Αν το κράτος, εργάζεται για τα συμφέροντα του ΙΔΙΩΤΗ, και όχι για τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, που από το Σύνταγμα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, τότε είναι έκπτωτο! Ως εκ τούτου είναι έκπτωτη η κυβέρνηση που διεξήγαγε τους διαγωνισμούς, ως εκ τούτου δεν έχουν την εξουσιοδότηση του Ελληνικού λαού, και ως εκ τούτου οι συμβάσεις είναι άκυρες.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
(ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΑΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, που κατηγορούνται για: Δολιοφθορά,  Υπεξαίρεση, Απάτη, Διαφθορά, Συνωμοσία με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας, Δωροδοκία, Προδοσία, Ενέργειες που μπορεί να επιφέρουν κίνδυνο για την ανεξαρτησία ή την ενότητα του κράτους, Εγκλήματα κατά του λαού),

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ
Δεν υποχρεούμαι να πληρώνω διόδια σε κανέναν αυτοκινητόδρομο από τους αναγραφόμενους στην με αρ.πρωτ. ΕΚ/ΟΛ/00/13/14/8985 – 31/10/2016 επιστολή.

Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Η υπογράφουσα
Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.