του ακτιβιστή

Ο καθένας μπορεί να έχει την δική του οπτική παρατήρησης των όποιων εξελίξεων. Όπως οποιοσδήποτε μπορεί να επιλέξει τη θέση του παρατηρητή ή του μαχητή. Του συμμέτοχου ή του ανυπότακτου. Του πρόθυμου ή του ανατροπέα.
Παρακολουθήσαμε τη σημερινή συνέντευξη της Ζωής στον Γιώργο Αυτιά και για άλλη μια φορά τονώθηκε το αίσθημα αγωνιστικότητας και πατριωτισμού μας.
Η φωνή της Ζωής ξυπνά τους πατριώτες και καλεί σε αγώνα ανατροπής της κυβέρνησης της υποταγής. Με τους πολίτες, την κοινωνία, τα κινήματα.
Δεν διστάζει να θέσει ξεκάθαρα και ωμά τις απόψεις της για τον αανσχηματισμό των προθύμων,
δεν διστάζει να αποκαλέσει τον πρωθυπουργό της υποταγής "ανδρείκελο σε πρωθυπουργική καρέκλα",
δεν διστάζει να συνεχίσει τις εργασίες της Επιτροπής Αλήθειας Χρέους που σταμάτησε η κυβέρνηση των υποταγμένων (ήδη το τριήμερο 5-6-7 Νοεμβρίου πραγματοποιείται συνεδρίαση της επιτροπής με πλήρη σύνθεση στην Αθήνα).
Ζωή συνέχισε τον αγώνα, που πρέπει να δοθεί και να κερδηθεί.
Θα είμαστε μαζί απέναντί τους μέχρι να τους ρίξουμε

Δείτε το βίντεο:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.