του ακτιβιστή

Το χάρο με τα μάτια του είδε την Τρίτη το βράδυ, φίλος γνωστός Περαιώτης, όταν άγνωστοι κρυμμένοι πίσω από θάμνους τον στοχοποίησαν εκτοξεύοντας εναντίον του αυτοκινήτου του πέτρες και τσιμεντόλιθους.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη γωνία που συνδέει την προέκταση της Ανθέων με την οδό που κατεβαίνει κάθετα μπροστά από τα Lidl.
Η ώρα ήταν 10.20 μμ όταν ο φίλος επέστρεφε στην Περαία διερχόμενος από το παραπάνω σημείο.
Ξαφνικά και ενώ οδηγούσε με πολύ μικρή ταχύτητα δέχτηκε ρίψη τσιμεντίλιθου και λίθων από άτομα που προφανώς βρισκόταν κρυμένα πίσω από θάμνους στην περιοχή εκείνη.
Τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, αλλά αντιδρώντας ψύχραιμα (όσο μπορεί κανείς να παραμένει ψύχραιμος ενώ δέχεται αναίτια κι αιφνίδια επίθεση από αγνώστους) επιτάχυνε το όχημά του και κατάφερε να απομακρυνθεί.
Οι ζημιές στο αυτοκίνητο είναι αρκετές αφού έσπασε το πίσω παρμπρίτζ, χτυπήθηκαν οι ρόδες και το αμάξωμα του οχήματος.Ήδη  η αποκατάσταση των ζημιών  αποτελεί διελκυνστίδα μεταξύ του παθόντα και της ασφαλιστικής του γιατί οι βλάβες αντιμετωπίζονται από την ασφαλιστική ως τρομοκρατική επίθεση, μη δυνάμενες να αποζημιωθούν.
Σε ερώτησή μας το θύμα της επίθεσης, δεν μπόρεσε να δώσει εξήγηση για την εγκληματική πράξη και τις αιτίες της. Μας είπε ότι  υπήρχε αυτοκίνητο πριν την στροφή που έγινε η επίθεση που πιθανόν να σχετίζεται με τους δράστες.
Για μας πιθανότερος λόγος της επίθεσης ενδεχόμενα μπορεί να είναι η ληστεία. Κι' αυτό το υποθέτουμε γιατί μετά τη ρίψη των λίθων διάφορα άτομα κυνήγησαν πεζή το όχημα του συμπολίτη μας.
Ήδη έχει κατατεθεί μήνυση κατ' αγνώστων και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.
Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο σημείο είναι θεοσκότεινο τη νύχτα και είναι στα σύνορα του δήμου Θερμαϊκού και Θέρμης.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.