Οι περισσότεροι άνθρωποι ονειρεύονται που ζήσουν μέχρι ται 80 ή τα 90 τους. Η απίστευτα αιωνόβιος κα Emma Morano ξεπέρασε αυτά τα μνημειώδη γενέθλια πριν από δεκαετίες. Χθες, η Emma από το Vercelli, πόλη στη Βόρειο Ιταλία, γιόρτασε τα 117α γενέθλια της!

Εκτός του ότι είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο, η κα Morano είναι το τελευταίο άτομο στη γη που γεννήθηκε το 1800. Αναμφίβολα, είναι ένας θησαυρός για όσους προικισμένους είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να μάθουν από αυτήν.

Το κορίτσι των γενεθλίων έχει ζήσει μια μακρά και πλούσια ζωή. Όταν γεννήθηκε το 1899, η Βρετανία ήταν σε πόλεμο με τους Μπόερς στη Νότια Αφρική. Ήταν δεκαπέντε χρόνια μακριά από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο που έγινε 15 ετών. Στα είκοσι οκτώ χρόνια της εφευρέθηκε η τηλεόραση .Σε περίπτωση που αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό της μακροζωίας της, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP:

«Τρώω δύο αυγά την ημέρα, και αυτό είναι όλο. Και μπισκότα. Αλλά δεν τρώω πολύ γιατί δεν έχω δόντια. "

Όπως είπε σαφώς φαίνεται πως η Emma είναι ευλογημένη να έχει πραγματικά καλά γονίδια. Η Emma σίγουρα θα χαρεί τα μπισκότα και τα κέικ της αυτό το έτος. Παρακάτω είναι μερικές φωτογραφίες από τον γηραιότερο άνθρωπο στον κόσμο και την οικογένειά της. Χαρούμενα γενέθλια!
 



πηγή 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.