Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο (ΜΟΕ) Θεσσαλονίκης σε 46χρονη που κρίθηκε ένοχη, και σε δεύτερο βαθμό, για τη δολοφονία του συζύγου της, τον Ιούλιο του 2009, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το φονικό διαπράχθηκε μέσα στο σπίτι όπου ζούσε το ανδρόγυνο, τη στιγμή μάλιστα που σε άλλο σημείο της κατοικίας βρίσκονταν τα δύο τους παιδιά. Το 46χρονο θύμα βρέθηκε «γαζωμένο» με επτά σφαίρες από αυτόματο πιστόλι, τύπου «Μακάροφ», το οποίο, όμως, δεν βρέθηκε ποτέ.

Αμέσως μετά τη δολοφονία, η 46χρονη, ομογενής από τη Γεωργία, παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας την πράξη της. Ωστόσο στην πορεία της ποινικής διαδικασίας άλλαξε ουκ ολίγες φορές την υπερασπιστική της γραμμή. Ενώπιον του ΜΟΕ αρνήθηκε την κατηγορία που της καταλογίζεται, κατονομάζοντας ως δράστη πρόσωπο, από το οποίο είχε ζητήσει να δείρει τον 46χρονο για εκφοβισμό.

«Παρακαλούσα να τον χτυπήσει, όχι να τον σκοτώσει. Από τύψεις παραδόθηκα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήθελα το ένα κι έγινε το άλλο» είπε. Αναφερόμενη στο συζυγικό της βίο σημείωσε ότι δεν περνούσε καλά και ήθελε να χωρίσει. «Δεν μπορούσα να φύγω με τίποτα από το σύζυγό μου. Φοβόμουν» ήταν τα λόγια της. Οι ισχυρισμοί της δεν έπεισαν δικαστές και ενόρκους που την έκριναν ένοχη για το φόνο.

Να σημειωθεί ότι το κατονομαζόμενο πρόσωπο φέρεται να είναι δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού, ηλικίας περίπου 35 ετών, που περιλαμβάνεται στην ίδια δικογραφία, κατηγορούμενος ως συναυτουργός στη δολοφονία, πράξη για την οποία θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης όταν κι εφόσον συλληφθεί.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. το συγκεκριμένο ζευγάρι το γνώριζα και η γυναίκα αυτή όντως δεν περνούσε καλά. Είχε προσπαθήσει να φύγει αρκετές φορές αλλά αυτός δεν την άφηνε και την απειλούσε. Την χτυπύσε συνέχεια και δεν την είχα δει ποτέ χαρούμενη. Αυτός όσο ήταν μαζί είχε μονίμως εξωσυγυκές σχέσεις για τις οποίες δεν ντρεπόταν καθόλου και δεν τις έκρυβε απο κανέναν. Ολο το οικογενειακο τους περιβαλλον αλλα και οι φιλοι τους ξερουν πολυ καλα οτι την χτυπουσε πολυ ασχημα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος εισαι εσυ που τα ξερεις ολα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις αυτόν τον άνθρωπο αυτή η γυναίκα όπως λες είχε ότι ήθελε αν εισαι τόσο μάγκας έλα να μου πεις την άποψή σου για το οικογενειακό μου περιβάλλον μπροστά μου Δέσποινα και Ελένη Ατματζιδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tha ithela na epikinoniso mazi me ton xristi pou onomazete anonimos gia ta sxolia pou kanei kai ektheti auton ton anthopo me pio dikaioma sxoliazeis kai ise toso sigouros oti kakometaxirizotan kai tin xtipouse pios eisai esu kai anakatevese se kati pou den se endiaferei ..exeis pari tin protovoulia na dimosieveis tin gnomi sou i opia einai lathos.. kai me auton ton tropo prosvalis ton anthopo...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.