Γιορτή Παιδείας και Κοινωνικής Προσφοράς Δήμου Βόλβης


Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 η τελετή βράβευσης επιτυχόντων μαθητών και ατόμων/φορέων του δήμου Βόλβης για την κοινωνική προσφορά τους

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του δήμου Βόλβης, που πέτυχαν την  περασμένη χρονιά, την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, θα είναι στο επίκεντρο της Γιορτής Παιδείας και Κοινωνικής Προσφοράς του Δήμου Βόλβης, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017, στις 18.00 το απόγευμα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρού.
Η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση, με την οργανωτική σφραγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π), εμπλουτίζεται φέτος με τις βραβεύσεις ατόμων, φορέων και σχολείων του δήμου Βόλβης, που διακρίθηκαν στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Για τον σκοπό αυτό φέτος, εκτός από τους επιτυχόντες μαθητές, θα βραβευθούν το Δημοτικό Σχολείο Νέων Βρασνών για τις περιβαλλοντικές του δράσεις και το Γυμνάσιο Ασπροβάλτας για την ίδρυση της Τράπεζας Αίματος «Μιχάλης Τσοπένης». Για την ανεκτίμητη προσφορά του στην ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου και Παντοπωλείου στο Φιλαδέλφιο, θα τιμηθεί ο δρ. Ιωάννης Βαλερής μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλαδελφίου για τη συνεισφορά του. Επίσης, βραβείο θα παραλάβουν ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Στεφανινών, για τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης, καθώς και ο ιερέας Γεώργιος Κυζιρίδης, για την οργάνωση συσσιτίου υπέρ απόρων οικογενειών της Νέας Απολλωνίας τα τελευταία επτά χρόνια. Ακόμα θα τιμηθεί ο Δημήτρης Γαλατιανός, για το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε στα 100 μέτρα, στους 9ους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Αιμοκαθαιρόμενων και Μεταμοσχευμένων, οι οποίοι διεξήχθησαν το περασμένο καλοκαίρι στη Φιλανδία. Τέλος, θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις στους τρεις πτυχιούχους σπουδαστές της Μουσικής Σχολής του ΟΠΑΠ του Δήμου Βόλβης. 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.