Του Γ. Γ.

Την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας λόγω της επέλασης των ταξικών, μνημονικών πολιτικών, οι οποίες σφαγιάζουν μισθούς, τσεκουρώνουν συντάξεις, οδηγούν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, περιγράφουν ανάγλυφα οι αριθμοί που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την έρευνα της ΓΣΕΕΕ.

Σύμφωνα μ’ αυτά το 25% των νοικοκυριών, δηλαδή ένα στα τέσσερα (!), φοβάται ότι θα χάσει το σπίτι του λόγω ότι έχει πέσει στα νύχια των τοκογλύφων – τραπεζιτών και θα δηλώσει αδυναμία να εξοφλήσει τα δάνεια του.

Και η ανάλγητη, άθλια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ δείχνει διατεθειμένη να μην διστάζει μπροστά σε τίποτα για να ικανοποιήσει τις ορέξεις μιας χούφτας ντόπιων και ξένων κοινωνικών παρασίτων. 
Όπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, προσπαθώντας να ξεπεράσει τις λαϊκές αντιδράσεις που ματαιώνουν τις κυβερνητικές προθέσεις να καταλήξει, μέσω πλειστηριασμών, η λαϊκή περιουσία στα χέρια τραπεζιτών και κορακιών, από τον Μάρτη καθιερώνονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Με πολύ γρήγορες διαδικασίες, δηλαδή, θα μπορεί ένας οφειλέτης να χάσει το σπίτι του, αφού με το νέο σύστημα οι πλειστηριασμοί δεν θα γίνονται στα ειρηνοδικεία όπου απαιτείται η φυσική παρουσία των εμπλεκομένων και υπάρχει η δυνατότητα της παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα. Εν κρυπτώ και από το γραφείο ενός συμβολαιογράφου, μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας,  οι λαϊκές περιουσίες εν ριπή οφθαλμού θα καταλήγουν σε τραπεζίτες και «κοράκια».   

Αυτές είναι οι προθέσεις της αδίστακτης αντιλαϊκής κυβέρνησης. Το ζητούμενο για το λαϊκό κίνημα είναι να βρει τρόπους ώστε και αυτοί οι σχεδιασμοί να μείνουν στα χαρτιά.


πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.