Υπάρχουν κι ευχαριστήριες επιστολές προς τους υπευθύνους της αποκατάστασης των μεγάλων ζημιών που έχουν προκληθεί στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Δήμου εξ αιτίας των πρόσφατων ακραίων καιρικών φαινομένων:
 
Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημ. Σχ. Επανομής, θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο του Δήμου Θερμαϊκού κ. Μαυρομάτη Ιωάννη,τους τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων και τον Πρόεδρο της Σχ. Επιτροπής κ. Ζαβέρκο Αντώνη για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν μέχρι και αργά το βράδυ της Κυριακής, για να λειτουργήσει το σχολείο μας, με τα τόσο σοβαρά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία!!!! 

Καλή δύναμη στο έργο σας!!!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.