Μια ακόμα απαράδεκτη πράξη - ενέργεια είχαμε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μετά τον προκλητικό και λαικίστικο χειρισμό του συγκλονιστικού πολύνεκρου τροχαίου της Εθνικής από δημοσιοκάφρους και σχολιαστές, μετά το γρονθοκόπημα του 75χρονου Κώστα Πρέκα από νεαρό παλλικαρά στα Εξάρχεια, μετά την ανόητη επίδειξη τσαμπουκά του Καμμένου που επιτείνει την ένταση στα Ελληνοτουρκικά είχαμε και μια τραμπούκικη επίθεση και καταστροφή γραφείων από γνωστούς - αγνώστους.
Σύμφωνα με το newreport.gr,  φθορές στα γραφεία του πολιτικού φορέα ”Ελλήνων Συνέλευσις” στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης προκάλεσαν άγνωστοι χθες το βράδυ.
Οι δράστες  αφού έσπασαν την τζαμαρία του γραφείου, με χρήση σπρέι έγραψαν συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους. Στους τοίχους οι δράστες έγραψαν συνθήματα όπως “τσακίστε τους φασίστες”.
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Παλλικαράς στα Εξάρχεια; Ας προσέχουμε τι λέμε...Ο άνθρωπος απλώς ανήκει στις "συλλογικότητες" που λέει και ο τόσκας και πρέπει να συζητήσουμε μαζί τους...Να δούμε τέλος πάντων και να καταλήξουμε σε συμφωνία για το πόσα αυτοκίνητα θα καίνε, πόσες βόμβες θα βάζουν, πόσους θα δέρνουν, πόσες μολότωφ θα ρίχνουν κλπ. Πάνω απ΄όλα βάζει την "Δημοκρατία" ο συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.