Πραγματοποιήθηκε χθες 01-03-2017 στο Δημαρχείο στην Περαία, ύστερα από γραπτή πρόσκληση του Δημάρχου κ. Ιωάννη Μαυρομάτη, η ορκωμοσία των δύο νέων δημοτικών συμβούλων κκ Θεόδωρο Τζίνα και Γεωργίου Ματζανάρη.
Οι δύο νέοι σύμβουλοι καταλαμβάνουν τις θέσεις των παραιτηθέντων Θοδωρή Ζδούκου (Συμπολιτεία Θερμαϊκού) και Νικολάου Τσουρού - Μπουγιούκα (Θερμαϊκός Νέα Πορεία).
Ως γνωστόν ο Θοδωρής Ζδούκος παραιτήθηκε στα πλαίσια εναλλαγής των συμβούλων (στο μέσον της θητείας του) όπως έχει δηλώσει (εδώ). Ο δε Νικόλαος Τσουρούς - Μπουγιούκας παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους όπως αναφέρει στην αίτηση παραίτησής του. Να σημειώσουμε πως ο σύμβουλος της πλειοψηφίας είχε παραιτηθεί και από τη θέση του αντιδημάρχου πριν από ένα χρόνο περίπου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.