Με δήλωση που κατέθεσε στο προεδρείο του ΔΣ παραιτήθηκε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος της Συμπολιτείας Θερμαϊκού γιατρός και ακτιβιστής κ. Θοδωρής Ζδούκος.
Ο φίλος και αγαπητός Θοδωρής υλοποίησε μια από τις αρχές από τις οποίες εμφορείται και παραιτείται, όπως εξήγησε, για να γίνει πράξη η εναλλαγή προσώπων στην εκπροσώπηση της παράταξης και φρόντισε η παραίτησή του να συμπέσει με το μισό της θητείας του δημοτικού συμβουλίου.
Οι επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων και ο πρόεδρος του σώματος, έπλεξαν το εγκώμιο της προσωπικότητας του Θοδωρή, τονίζοντας την ευθύτητα και εντιμότητα του χαρακτήρα του καθώς και την καθαρότητα της στάσης του και των απόψεών του στα πλαίσια των καθηκόντων του ως δημοτικού συμβούλου.
Η  θέση του θα καλυφθεί   από τον κ. Θεόδωρο Τζίνα, βιολόγο, ενεργό μέλος της Κίνησης Πολιτών Επανομής, που ήταν υποψήφιος της Συμπολιτείας στο ψηφοδέλτιο της  Επανομής.
Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στον Θοδωρή, από όποιο μετερίζι συνεχίσει (αν και πιστεύουμε πως θα παραμείνει κοντά στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στα κινήματα πολιτών) όπως καλή δύναμη στον αγαπητό Θεόδωρο που θα αναλάβει μέσα στον επόμενο μήνα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.