Πανό για την Μαρία Καρυστιανού κρέμασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού. Πανό το οποίο ανέφερε «Μαρία ΟΡΜΑ ΤΟΥΣ», και παροτρύνει την χαροκαμμένη μάνα να συνεχίσει τον αγώνα της για τη δικαίωση του παιδιου της και την τιμωρία των ενόχων για τον θανατό του στο δυστύχημα των Τεμπων.

Το πανό μπορεί να προκάλεσε θετικά σχόλια από την κοινωνία, όμως το Πειθαρχικό όργανο της Superleague είχε διαφορετική άποψη και κάλεσε σε απολογία την Αγρινιώτικη ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα η κλήση προς τον Παναιτωλικό έγινε σύμφωνα με τα άρθρα που επικαλείται το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κι αφορά απρεπή συνθήματα, πανό και άναμμα πυρσών/καπνογόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 6/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 6/4/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα”, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’, 2 περ. α΄, του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Αποβολή από το σχολείο


Λίγες ημέρες πριν, με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών Θυμάτων του Δυστυχήματος «Τέμπη 2023», Μαρία Καρυστιανού, εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους μαθητές του 15ου Λυκείου Αθηνών που αποβλήθηκαν επειδή θέλησαν να τραγουδήσουν στη σχολική γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ένα τραγούδι για τα θύματα της τραγωδίας.

Η Μ. Καρυστιανού, η οποία ηγείται της προσπάθειας των συγγενών των θυμάτων του αδιανότητου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη για δικαιοσύνη, στην ανάρτησή της υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «έτσι δυστυχώς λειτουργεί μια διεφθαρμένη κοινωνία… Όταν λείπουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι απειλές. Όταν φοβάται κανείς την αλήθεια, και μόνο τότε , σκίζει τα γραπτά που την φανερώνουν. Τρέμει την αποκάλυψη της μικροψυχίας του ο απάνθρωπος και τιμωρεί τους θαρραλέους».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.