Το ελληνικό κράτος αφήνει ελεύθερο τον Νίκο Μιχαλολιάκο πριν καν περάσει 5 χρόνια στη φυλακή. Και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ναζιστής απολαμβάνει την γενναιοδωρία του κράτους. Το ίδιο είχε συμβεί και στο παρελθόν μετά από εκρήξεις βομβών σε κινηματογράφους στην Αθήνα. Είναι άραγε τυχαίο, ή σχετίζεται με τους δεσμούς που κατάφερε να αναπτύξει ο Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή με το κατεστημένο; 

Στο παρόν βίντεο ο Χρήστος Αβραμίδης ερευνά και παρουσιάζει με τεκμήρια κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στο φλερτ μεταξύ των ναζί και της οικονομικής & πολιτικής εξουσίας. Αστυνομικοί, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, νεοδημοκράτες, αλλά ακόμα και Μητροπολίτες αποκαλύπτουν πολλές από τις άγνωστες πτυχές του φαινομένου «Χρυσή Αυγή».

Τόσο λίγο καιρό μετά, αυτός που απειλούσε με ξιφολόγχες λίγο πριν μαχαιρώσουν τον Παύλο Φύσσα, αφήνεται ελεύθερος. Που ξέρεις; Κάπου θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμός.

Ξανά




πηγή



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.