Καταπολέμηση κουνουπιών στο αστικό περιβάλλον του Δήμου Θερμαϊκού ξεκίνησε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Παιδείας & Ισότητας (Τμήμα Προάσπισης Δημόσιας Υγείας & Υγιεινής του Δήμου Θερμαϊκού). 

Ειδικότερα στις 30 Απριλίου μπήκε σε εφαρμογή το Πιλοτικό Πρόγραμμα Αστικής Επίγειας Καταπολέμησης (προνυμφοκτονία) Κουνουπιών του Δήμου Θερμαϊκού για το έτος 2024. 

Το ανωτέρω πρόγραμμα του Δήμου μας είναι συνεπικουρούμενο με το μεγάλο έργο Καταπολέμησης Κουνουπιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Όλη την καλοκαιρινή περίοδο θα γίνονται στο αστικό περιβάλλον προνυμφοκτονίες και ενημέρωση των δημοτών για την αποφυγή δημιουργίας εστιών ανάπτυξης κουνουπιών.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.