Αυτή η "περίεργη" "διάρρηξη" στο Γραφείο Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, μόνο σε λωτοφάγους ή σε ηλίθιους δεν γεννά ερωτηματικά και ανησυχία:
1) Με βάση το ιστορικό προηγούμενο αυτής της παράταξης και των εκλογών της βίας και νοθείας του 1961, όπου ψήφισαν και οι πεθαμένοι.
2) Με βάση την υπόθεση των αποδεδειγμένα λαθραίων χειρισμών στην καταγραφή και επεξεργασία των αποτελεσμάτων των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων από την, με βεβαρημένο ιστορικό, ιδιωτική εταιρεία Singular Logic, που είναι καθ' όλα ανεξέλεγκτη.
3) Με βάση την βρώμικη υπόθεση της κλεπταποδοχής εκ μέρους της ΝΔ βουλευτού, Μισέλ Ασημακοπούλου, των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων των Ελλήνων ψηφοφόρων του εξωτερικού από μέσα από το ίδιο το Υπουργείο Εσωτερικών και μάλιστα, με βάση την προσπάθεια της κυβέρνησης, αρχικά να θάψει το θέμα και να το υποβαθμίσει και μόνο μετά τις μηνύσεις ομογενών του εξωτερικού, το παραδέχτηκαν. Και πολύ πιθανόν, έχουν δώσει τα προσωπικά δεδομένα πολιτών και σε άλλους ΝΔ υποψήφιους βουλευτές.
4) Με βάση ότι κατάργησαν την δια ζώσης ψηφοφορία στα Ελληνικά Προξενεία, που εφαρμοζόταν επί δεκαετίες, ώστε η επιστολική ψήφος, να αποτελεί έναν αναγκαστικό μονόδρομο για όποιον απόδημο θα ήθελε να ψηφίσει.
5) Με βάση ότι υπάρχουν σοβαρότατες επιφυλάξεις, για το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας της επιστολικής ψήφου.
6) Με βάση ότι ΔΕΝ φρόντισαν να ενημερώσουν εγκαίρως και επαρκώς ΟΛΟΥΣ όσους δικαιούνται να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, (απόδημους, φοιτητές, εποχικά εργαζόμενους κλπ), με αποτέλεσμα, μόλις δύο μέρες πριν την λήξη της καταληκτικής ημερομηνίας της 29ης Απριλίου για την επιστολική ψήφο, πολύ μεγάλο μέρος από αυτούς να μην γνωρίζει ότι χάνει το δικαίωμα ψήφου αν δεν κάνει την δήλωση.
7) Με βάση όλα αυτά, είναι απόλυτα φυσιολογικό επακόλουθο, ο κάθε λογικά σκεπτόμενος πολίτης, να υποψιάζεται ότι, η "διάρρηξη" στο Γραφείο Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, είναι μια ακόμη κυβερνητική λαθροχειρία, για να καλύψει άλλες λαθροχειρίες.
Γεγονός είναι πως, με την κυβέρνηση της αδιαφάνειας, ούτε οι εκλογές δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον μαύρο κανόνα!


Ευαγγελία Μ. Παναή, Υποψήφια Ευρωβουλευτής - Πλεύση Ελευθερίας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.