Μεγάλη μέρα και μεγάλος αγώνας για τη Νίκη Μεσημερίου, που θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 17.00 στο Γήπεδο Τούμπας τον ΠΑΟ Κουφαλίων στον 46ο Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η Νίκη σωματείο της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας και ο ΠΑΟ σωματείο της Α΄της ΕΠΣΜ θα δώσουν έναν ωραίο αγώνα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί για 25η φορά απ’ ευθείας από την ΕΡΤ – 3 και μέσω του site της Ένωσης (www.epsm.gr) διαδικτυακά (live streaming).

Η ομάδα του Μεσημερίου (έτος ίδρυσης 1963) συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΜ και θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τροπαίου. Στην προηγούμενη συμμετοχή της ηττήθηκε από τον ΓΣ Ηλιούπολης (περίοδος 2014 – 2015) στα πέναλτι με σκορ 5-3 (κανονικός αγώνας και παράταση 3-3).

Η ομάδα των Κουφαλίων (έτος ίδρυσης 1964) συμμετέχει για τέταρτη φορά στην ιστορία της σε Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΜ και θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τροπαίου. Στις προηγούμενες συμμετοχές της ηττήθηκε και τις τρείς φορές από το Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης (περίοδος 1977 – 1978) με σκορ 1-0 (στην παράταση), από την Ομόνοια Σίνδου (περίοδος 1982 – 1983) με σκορ 3-1 και από τον ΠΑΟ Διοικητηρίου (περίοδος 2007 – 2008) με σκορ 4-1.

Παρατηρητές αγώνα ορίστηκαν οι Αστέριος Παπαδημητρίου, Νικόλαος Ρακόπουλος και Ιωάννης Χατζόπουλος, ενώ γιατροί του αγώνα θα είναι η Βασιλική Τσακίρη και ο Νίκος Ξυλούρης.

Γενική είσοδος στο γήπεδο με εισιτήριο 5,00 ευρώ. Ελεύθερη είσοδος θα είναι για ΑΜΕΑ, κατόχους κάρτας ανεργίας και για παιδιά ηλικίας μέχρι 15 χρόνων, όπως και για τα τμήματα Υποδομών των δύο σωματείων που συμμετέχουν στον Τελικό.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.