Μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαΐου τουλάχιστον θα παραμείνει ο νομός Θεσσαλονίκης χωρίς αστικά λεωφορεία, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αφάνταστη ταλαιπωρία των επιβατών.
Αυτό προκύπτει από δηλώσεις του προέδρου του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρη Τσερμενίδη που μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε:
"Αφού η διοίκηση του οργανισμού δεν έκανε καμία κίνηση μέχρι αυτήν την ώρα, δεν πιστεύουμε ότι κάτι θα αλλάξει τις αμέσως επόμενες ημέρες και θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μας τα δεδουλευμένα μηνών Μαρτίου -Απριλίου και να εξοφληθούμε το δώρο του Πάσχα, συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ".

Σύμφωνα δε με τον κ. Τσερμενίδη, οι εργαζόμενοι θα συνεδριάσουν εκ νέου τη Δευτέρα το μεσημέρι, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους, βάσει και των όποιων εξελίξεων.

Όλα παίζονται με τον χρόνο, προκειμένου να λάβει η διοίκηση του ΟΑΣΘ δάνειο από την Εθνική Τράπεζα ύψους 4 εκατ. ευρώ ώστε να πληρωθούν οι 2300 εργαζόμενοι του οργανισμού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.