Αφού λύσαμε τα προβλήματα προβολής των τουριστικών δυνατοτήτων του δήμου Θερμαϊκού στις γειτονικές βαλκανικές χώρες, από όπου προσδοκάμε αφίξεις επισκεπτών, τώρα η ΤΕΘ Α.Ε. στράφηκε και στα…. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συμμετέχοντας στη διεθνή τουριστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάϊ από 24 έως 27 Απριλίου 2017.

Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου η Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού Α.Ε., σκοπός της συμμετοχής αυτής, που έγινε με την υποστήριξη  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, «ήταν η Διεθνής προβολή του Δήμου Θερμαϊκού γενικά σε διοργανώσεις τουριστικού ενδιαφέροντος υψηλού επιπέδου, όπως η προαναφερθείσα και η προσέλκυση νέων επισκεπτών στην περιοχή μας».

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.