Δεν γνωρίζουμε τι είδους ενημέρωση μπορεί να κάνουν στους γονείς του δημοτικού σχολείου Αγίας Τριάδας  για "νέες εξελίξεις" στο θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καλλονάς και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου.

Πάντως ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας καλεί τα μέλη του την Πέμπτη 11 Μαΐου, στις 6.30 μμ, στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας, με θέμα την ενημέρωση αλλά και την συλλογή υπογραφών ώστε να κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον των εταιριών κινητής τηλεφωνίας .

Ελπίζουμε, αν και δεν το πιστεύουμε, να είναι ουσιαστική η συνάντηση και τα αποτελέσματά της (χωρίς να αμφισβητούμε τις καλές προθέσεις των διοργανωτών της, που φυσικά νοιάζονται για την υγεία των παιδιών τους), γιατί έχουμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια στην παρελκυστική τακτική διοικήσεων που οτιδήποτε κάνουν για το θέμα των κεραιών οδηγεί αντικειμενικά στην ενίσχυση των θέσεων και των επιδιώξεων των εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Αν ο δήμος ήθελε θα μπορούσε να αλλάξει των καθεστώς επιβάλλοντας μέτρα στις εταιρίες που βομβαρδίζουν για περισσότερο από έξι χρόνια τους μαθητές με τα κεραιοσυστήματα που βρίσκονται σε απόσταση λιγότερο των 60 μέτρων από τις σχολικές αίθουσες. Θα μπορούσε να καταργήσει τις κεραίες - πληγές, όπως άλλωστε έκαναν πολλές άλλες δημοτικές αρχές σε όλη την χώρα.

Δυστυχώς όμως η πρακτική της δημοτικής αρχής είναι παρόμοια με των προκατόχων της (ίσως και χειρότερη) γεγονός που έχει χειροτερέψει την άσχημη ήδη κατάσταση.

Να πάμε πάντως στη συνάντηση, γονείς αλλά και κάτοικοι για να δείξουμε πως μπορεί να υπάρξει και άλλος δρόμος αντίστασης στην αυθαιρεσία και στην επιβάρυνση της υγείας των παιδιών μας.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις στο θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας πλησίον του Δημοτικού Σχολείου. 
Αγαπητοί γονείς, 
Ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από τον δημοτικό σύμβουλο κο Καλλονα για νέες εξελίξεις στο θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας καλούμε συνάντηση γονέων και κατοίκων Αγίας Τριαδας,όπου θα παρευρεθεί ο κος Καλλονας και ο νομικός σύμβουλος του Δήμου,θα ενημερωθούμε πλήρως για το θέμα και θα προβούμε στη συλλογή υπογραφών ώστε να προχωρήσουμε σε ασφαλιστικά μέτρα κατά των εταιριών κινητής.
Η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική γιατί αφορά την υγεία όλων μας και κυρίως των παιδιών μας!
Με τιμή,
Το ΔΣ

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.