Σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιδημαρχίας Καθημερινότητας πρόκειται να ξεκινήσει από σήμερα,  Δευτέρα 8 Μαΐου, το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στο Δήμο Θερμαϊκού για το 2017.

Ανάδοχος εταιρεία είναι η, κατ' αποκλειστικότητα τα τελευταία πολλά χρόνια, ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.  Οι ψεκασμοί είναι οι πρώτοι που γίνονται φέτος. Ελπίζουμε να είναι κατάλληλος ο χρόνος προκειμένου να εξοντωθούν οι προνύμφες. Προηγούμενα χρόνια οι ψεκασμοί είχαν ξεκινήσει καθυστερημένα και κατά το πλείστον ήταν αναποτελεσματικοί.
Το προγράμμα καταπολέμησης των κουνουπιών, γίνεται σε συνεργασία   με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η οποία θα έχει και την ευθύνη ελέγχου και προγραμματισμού.

Παρεμβάσεις και ψεκασμοί θα πραγματοποιηθούν σε περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού όπου υπάρχουν υδάτινες επιφάνειες και διαπιστώνεται η ύπαρξη προνυμφών.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.