Καλοκαιράκι στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 2 Ιουνίου ξεκινάει το πρώτο καραβάκι, ο Άγιος Γεώργιος, που συνδέει την πόλη με τις κοντινές παραλίες της Περαίας και των Νέων Επιβατών, απο νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ.Το μόνο που χρειάζεστε είναι το μαγιό σας και καλή διάθεση. 

Μία απολαυστική διαδρομή -μόλις πενήντα λεπτά- σας ταξιδεύει γρήγορα και οικονομικά στα γαλάζια νερά του Δήμου Θερμαικού. Σημειωτέον ότι στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, έχουν τιμηθεί για το 2017 με το σύμβολο «Γαλάζια Σημαία», δώδεκα από τις  οργανωμένες παραλίες της περιοχής. Μεταξύ αυτών, η Περαία και οι Νέοι Επιβάτες. Η «Γαλάζια Σημαία» είναι διεθνές σύμβολο ποιότητας και απονέμεται σε όσες ακτές πληρούν τα 32 συνολικά κριτήριά του, τα οποία δεν αναφέρονται μόνο στην επιθυμητή ποιότητα των νερών κολύμβησης αλλά και στην καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση και ασφάλεια των λουομένων και στην προστασία του περιβάλλοντος, της ακτής και του παράκτιου χώρου. 

Μουσικές και δροσιστικά ποτά κατά τη διάρκεια της διαδρομής, κάνουν το κοντινό ταξίδι στις μοναδικές παραλίες, μια μοναδική εμπειρία.  Απολαύστε μία ανάσα  δροσιάς τους καλοκαιρινούς μήνες στη Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου θα ξεκινήσει και το δεύτερο καραβάκι, ο Κωνσταντής, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως. Διαθέτει air-condition, τηλεόραση και αίθουσα playroom για ενα ευχάριστο και άνετο ταξίδι. Μπορεί να φιλοξενήσει κατοικίδια και να μεταφέρει ποδήλατα.

                                                 Δρομολόγια Άγιος Γεώργιος:

                                                9:30 από Νέους Επιβάτες,  Περαία
                                                11:00 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)
                                                12:30 Ν.Επιβάτες, Περαία
                                                14:00 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα,  Λευκός Πύργος)
                                                15:00 Ν.Επιβάτες, Περαία
                                                17:00 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα,  Λευκός Πύργος)
                                                18:00 Ν.Επιβάτες, Περαία
                                                19:30 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)
                                                20:30 Ν.Επιβάτες, Περαία
                                                21:30 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)

Τιμή εισιτηρίου: 3.5 ανά διαδρομή, 2.5 μειωμένο.
Επισκεφτείτε τη σελίδα μας: www. karavakia.com
           
Karavaki


Τηλεφωνο επικοινωνίας: 6973781100
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.