Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ΤΕΘ στις παρατηρήσεις που καταθέσαμε με τη χθεσινή μας ανάρτηση (Η ΤΕΘ βρίσκεται σε αγρανάπαυση ;;; Χωρίς ναυαγοσώστες οι παραλίες του Θερμαϊκού;) σχετικά με απουσία ναυαγοσωστών σε ώρες υποχρεωτικής λειτουργίας των ναυαγοσωστικών πύργων. Μ' αυτή δηλώνει πως δεν έχει ευθύνη γιατί η ναυαγοσωστική ανατέθηκε σε ιδιωτική επιχείρηση.

Η πλήρης απάντηση της ΤΕΘ:

Κύριε Ιβάνοβιτς

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στην επίσημη ιστοσελίδα σας την δυσμενή και απαξιωτική ανάρτησή σας εναντίον της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού, σχετικά με την λειτουργία της ναυαγοσωστικής στις ακτές του Δήμου Θερμαϊκού.

Θα έπρεπε να γνωρίζετε ήδη ότι, αφού έχει δημοσιευτεί κατ’ επανάληψη σε τοπικές εφημερίδες και site, η ναυαγοσωστική για το τρέχον έτος, ανατέθηκε ,κατόπιν διαγωνισμού, σε ιδιωτική επιχείρηση και ουδεμία σχέση έχει με αυτή η Τ.Ε.Θ. Α.Ε.

Οι διαπιστώσεις σας για μη επανδρωμένους ναυαγοσωστικούς πύργους σε ώρες υποχρεωτικής λειτουργίας είναι ιδιαίτερα σοβαρές και θα έπρεπε να κοινοποιηθούν στους αρμόδιους.

Χρησιμοποιείται ακόμα μια φορά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τα δελτία τύπου που εκδίδει η Τ.Ε.Θ. Α.Ε. για ενημέρωση και μόνο των πολιτών και όχι για αυτοπροβολή όπως ισχυρίζεστε. Σας υπενθυμίζουμε ότι δημόσια σας προσκαλέσαμε για ενημέρωση-απαντήσεις σε όποια απορία έχετε, πράγμα που δεν έχετε πράξει ποτέ.

Κλείνοντας θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η Τ.Ε.Θ. Α.Ε. λειτούργησε με αίσθημα ευθύνης την ναυαγοσωστική 2016 με τριάντα δύο (32) διασώσεις (εγγεγραμμένα στα αρχεία του λιμεναρχείου και χωρίς καμία απώλεια) και θετική αναγνώριση της προσπάθειας από τους δημότες. Τα δελτία τύπου εκδίδονται αποκλειστικά και μόνο για ενημέρωση και δεν έχετε καμία υποχρέωση κοινοποίησης.

Παρακαλούμε για την δημοσίευση της παρούσας.

Με εκτίμηση

Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού Α.Ε.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Δλδ ο Δήμος ανάθεσε την ναυαγοσωστική κάλυψη σε άλλον ιδιώτη και όχι στην δική του ουσιαστικά επιχείρηση. Να φανταστεί κανείς ότι πριν δυο χρόνια ο δήμος ήθελε να παραχωρήσει στην επιχείρηση τον Ποταμό και τα μπιτσόμπαρα. Σήμερα που οι σχέσεις δήμου -επιχείρησης είναι εχθρικές ,θα επέμενε ο δήμος στην παραχώρηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη αλλά δεν υφίσταται τουριστική επιχείρηση Θερμαϊκού.
    Άνθρωποι άσχετοι με τον τουρισμό κάνουν μικροπολιτική εις βάρος του μεγαλυτέρου οικονομικού αιμοδότη των ταμείων του δήμου Θερμαϊκού.
    Στις επόμενες εκλογές ας προσέχουν οι επαγγελματίες τι θα ψηφίσουν .
    Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν, όλοι πλέον είναι γνωστοί για το ποιον τους και για την αξία τους στους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.