Εντατικά, συνεχίζονται οι προετοιμασίες της δημοτικής κίνησης «Συμπολιτεία Θερμαϊκού» για την ανοιχτή Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ώρα 7:00, στο Καψαλάκειο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Μηχανιώνας.

Το Συντονιστικό Συμβούλιο της «Συμπολιτείας» που συνεδρίασε για να δει τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης, ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό δράσης της παράταξης για την τριετία από τη δημιουργία της (2014-2017), καθώς επίσης την εισήγηση που θα παρουσιαστεί στη συνέλευση και άλλα οργανωτικά ζητήματα.

Όπως με έμφαση τονίστηκε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού, η δημοτική παράταξη «Συμπολιτεία Θερμαϊκού», που αποτελεί σήμερα την πιο ισχυρή αντιπολιτευτική φωνή στο Δήμο Θερμαϊκού, με ισχυρές παρεμβάσεις για τη βελτίωση των παρεχόμενων δημοτικών υπηρεσιών και την ελάφρυνση των δημοτών από τα δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη, τήρησε αυτά τα τρία χρόνια από τη δημιουργία της με θρησκευτική ευλάβεια την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης, που αποτελεί και τον καταστατικό της χάρτη.

Στη γενική συνέλευση της Δευτέρας, θα συζητηθούν εκτενώς τα εκκρεμή σοβαρά θέματα που απασχολούν το Δήμο και τους δημότες του, θα προταθούν τρόποι επίλυσής τους αλλά επίσης θα διαμορφωθεί και ο προγραμματισμός δράσης της «Συμπολιτείας» για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.