Με λαμπρότητα και με την παρουσία πλήθους πιστών έγινε η περιφορά και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος σήμερα το βράδυ στην Αγία Τριάδα.

Το αδιαχώρητο επικράτησε στις σημερινές εκδηλώσεις που ξεκίνησαν με τον Μεγάλο Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, συνεχίστηκαν με την λιτάνευση της Εικόνας και κατέληξαν με γλέντι στον παραλιακό δρόμο του χωριού.

Σε όλους τους δρόμους είχαν αναπτύξει τις πραμάτειες τους οι έμποροι, προσφέροντάς τες σε πραγματικά φτηνές τιμές.

Τα καταστήματα εστίασης ήταν ασφυκτικά γεμάτα από πελάτες το ίδιο και οι υπαίθριες ψησταριές που στήθηκαν για το πανηγύρι που θα κρατήσει μέχρι και αύριο το βράδυ, ημέρα του Αγίου Πνεύματος.

Για πρώτη φορά παρατηρήσαμε τόσο πολύ κόσμο στην Αγία Τριάδα, γεγονός που επιβεβαιώνει την αναγνώριση του πανηγυριού που ανοίγει τον καλοκαιρινό κύκλο αντίστοιχων εκδηλώσεων στην περιοχή του δήμου Θερμαϊκού.

Η μπάντα της Αστυνομίας και του Θερμαϊκού προπορευόταν της Ιεράς Εικόνος, ακολουθούσε πλήθος ιερωμένων με την παρουσία του Μητροπολίτη Καλαμαριάς και επικεφαλής των πιστών ήταν ομάδα επισήμων με τον Δήμαρχο, βουλευτές και εκπροσώπους δημοτικών παρατάξεων.














Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.