Με ένα λιτό, αλλά περιεκτικό, για την κατάσταση των παραλιών του Θερμαϊκού, βίντεο, ο Κωνσταντίνος Καλαμίδας (μέχρι πρότινος μέλος της διοίκησης Μαυρομάτη) καταθέτει την άποψή του.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτούν τα hastags που προτείνονται στο σχολιασμό του βίντεο που κάνει ο ίδιος: 
Είναι σαφής η αναφορά στον Δήμαρχο  Γιάννη Μαυρομάτη και τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού Ιωσήφ Μισαλέμη, τους οποίους με χαριτωμένο τρόπο εγκαλεί για την μη παρέμβασή τους.
Δείτε το βίντεο και διαβάστε τους σχολιασμούς του:



••• Διαδώστε πριν το κατεβάσουν•••
Το βίντεο είναι αφιερωμένο στη Δημοτική Αρχή (που ανάθεμα την ώρα συμμετείχα) και την Τουριστική Εταιρεία (που τέτοιο τουριστικό στρατηγικό σχεδιασμό ούτε το Μόντε Κάρλο δεν έχει) Ακολουθούν hashtags φωτιά. #perimenontastousiordanous #proedrosbeachbarpotamos#karavakiaanaptixi #dimarxesantinxalkidikidenexei

- - - - - -

Update 1 Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με γυφτους Ρωμά, Τσιγγάνους και λοιπές κοινωνικές ομάδες. Έχω πρόβλημα με ηγεσίες που αφήνουν αυτές τις κοινωνικές ομάδες να γίνονται βαριδιο στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο - επιχειρηματίες.
Update 2 Το βίντεο έχει 3 φορές τα views από όσες ενέργειες (ματια) έχουν δει την τουριστική προβολή του Δήμου σε εκθέσεις και συνέδρια!
Update 3 Νέο hashtag που πρότεινε φίλος #mavromatimisalemiksipnisteftasame
Update 4 // 26.06 20:00 - Ας ενημερώσει κάποιος τον Δήμαρχο πως η απήχηση του βίντεο έχει ξεπεράσει τους + που πήρε στη Δημοτική Ενότητα Θερμαϊκού!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

4 comments:

  1. ΜΑΤΖΑΡΗΣ & ΠΑΡΕΑΚΙ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα είσαι άδικος. Όπως δείχνει και το βίντεο σου ,ο πρόεδρος της ΤΕΘ ,κράτησε τον λόγο του. Γεμάτη Ιορδανούς η παραλία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε Καλαμίδα, μας δείχνεις βίντεο με γύφτους και ακούς ...Μότσαρτ στο αυτοκίνητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. _Tzianis αυτά ο Ματζάρης και το παρεάκι τα έκαναν πριν ή μετά τις ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΙΕΣ; _Ανωνύμος 7:58 έχει τόσους Ιορδανούς που θα κάνουμε κάθε 10 Αυγούστου Ιορδάνικο Αντάμωμα σαν τους Σαρακατσάνους! Ανώνυμος 7:12 ... Vivaldi ακούω 4 εποχές και μάλιστα το καλοκαίρι χοαοχαοχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.