Η σύμπτυξη των τριών αστυνομικών τμημάτων του Δήμου Θερμαϊκού σε ένα έχει πλέον πραγματοποιηθεί.
Η κατάργηση των δύο τμημάτων (Κερασιάς και Επανομής) έχει πλέον γίνει.
Η μετακόμιση υλικού και αρχείων ήδη έχει ολοκληρωθεί.
Το λουκέτο που μπήκε ήδη στα τμήματα των 2/3 του Δήμου προβλέπουμε πως θα έχει τις συνέπειές του στην ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου.
Αν και η άποψη του Διοικητού του ενοποιημένου πλέον Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού (που παραμένει με τον ίδιο τίτλο αλλά διαφορετική δύναμη και λειτουργία) κ. Νίκου Τσιώλα είναι διαφορετική. Παρά την αλλαγή προσωπικού που ήδη υπάρχει με μετακινήσεις ανδρών σε άλλες μονάδες αλλά και ένταξη στο νέο τμήμα δύναμης από τα καταργημένα αστυνομικά τμήματα πιστεύει ότι θα ελεγχθεί, κυρίως με περιπολίες επαρκώς, η αχανής έκταση του μεγάλου περιαστικού δήμου.
Βέβαια η οποιαδήποτε εξυπηρέτηση κατοίκων θα γίνεται πλέον στους Ν. Επιβάτες, με ότι αυτό συνεπάγεται από πλευράς μετακίνησης και ταλαιπωρίας.

Τα προγράμματα υπηρεσίας ήδη έχουν εκδοθεί για την Δευτέρα (πρώτη μέρα λειτουργίας του νέου ενοποιημένου αστυνομικού τμήματος Θερμαϊκού.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.