Με 1.700 και πλέον ώρες μαθημάτων από 14 εθελοντές καθηγητές ολοκληρώνεται η σχολική χρονιά 2016 – 2017 του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Θερμαϊκού, το οποίο, από το 2015 που ξεκίνησε τη λειτουργία του, παρέχει δωρεάν πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανακουφίζοντας τις οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς οι επιδόσεις τους βελτιώθηκαν σημαντικά, γεγονός που λειτούργησε θετικά και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν να προοδεύουν.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Γιάννης Μαυρομάτης:

«Η προσπάθεια που καταβάλλεται στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας είναι άξια συγχαρητηρίων. Η ανταπόκριση των εκπαιδευτικών που θέλουν να βοηθήσουν τον κοινωνικό αυτό θεσμό, αποδεικνύει το αληθινό πρόσωπο της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά και να δώσω πολλά συγχαρητήρια τόσο στους καθηγητές, όσο και στους μαθητές για τον αξιέπαινο καθημερινό τους αγώνα, ο οποίος, όπως φαίνεται, αποδίδει πολύτιμους καρπούς.»
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.