Πριν την έντονη συζήτηση που ακολούθησε και αποφασίστηκε η παραχώρηση της καθαριότητας σε ιδιώτη εργολάβο (ρεπορτάζ σε νεώτερη ανάρτησή μας), προηγήθηκε η αποκάλυψη πως για ένα τρίμηνο (Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2016) ο εργολάβος καθαριότητας δεν τήρησε την συμβατική του υποχρέωση και διέθεσε για την αποκομιδή ένα απορριμματοφόρο λιγότερο.
Μετά από την αποκάλυψη από την (ελεγκτική επιτροπή) υπηρεσία του Δήμου της πλημμελούς παροχής υπηρεσιών αδιαμαρτύρητα ο ανάδοχος δέχτηκε και έκοψε τρία πιστωτικά τιμολόγια αξίας 57.000 €.
Πληρώθηκε δηλ. 57.000 € λιγότερα χρήματα από αυτά που θα λάμβανε κανονικά για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.
Το θέμα ήρθε στη συνεδρίαση για επικύρωση της χρηματικής ποινής αλλά και ότι δεν κρίνεται αναγκαία η  επιβολή ποινικής ρήτρας. υπ
Εύλογες οι ερωτήσεις των αντιπολιτευομένων παρατάξεων αν θεωρητικά υπάρχει πιθανότητα και για συνέχιση  της πλημμελούς εκτέλεσης υπηρεσιών από την EDIL.
Μάλιστα υπήρξε και δήλωση του κ. Κουζινόπουλου ο οποίος ισχυρίστηκε πως σύμφωνα με καταγγελίες εργαζομένων η πρακτική αυτή συνεχίζεται και το 5ο απορριμματοφόρο μέχρι και χθες "δεν δούλευε".
Υπερψηφίστηκε από όλους η εισήγηση εκτός από τους κκ Κουζινόπουλο και Τζίνα που ζήτησαν και επιπλέον επιβολή ποινικής ρήτρας προς τον εργολάβο.

Το ηχητικό απόσπασμα:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.