Σημαντική ήττα υπέστη προσωπικά ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης στη χθεσινή συνεδρίαση.

Μετά από την κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας, την διαφαινόμενη αντίδραση από την αντιπολίτευση αλλά κυρίως εξαιτίας της άσκησης πίεσης από στελέχη της παράταξής του ο δήμαρχος δεν τόλμησε να προχωρήσει και να ζητήσει υπερψήφιση των εισηγήσεων που είχε ετοιμάσει.

Έτσι με μια κυριολεκτικά "άτσαλη" και αστεία ψευτοδικαιολογημένη υποχώρηση τράβηξε πίσω την διοικητική παραλαβή και την συνακόλουθο αποκλεισμό του δρόμου μπροστά από τα ΚΑΑΥ της Αγίας Τριάδας. Η δικαιολόγηση ήταν πως ο εργολάβος πήρε πίσω το αίτημα για διοικητική παραλαβή και θα το ξαναθέσει με το νέο αίτημα  οριστικής παραλαβής του έργου.

Δηλαδή με άλλοθι την διαφοροποίηση του αιτήματος του εργολάβου απέφυγε η διοίκηση ένα ναυάγιο. Γιατί αυτό προμηνυόταν ήδη από το προσυμβούλιο της παράταξης, αφού πλήθος συμβούλων του έδωσαν μάχη προειδοποιώντας τον πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν και να γίνουν ρεντίκολο στους συμπολίτες τους.

Βέβαια υπήρχαν και αντίθετοι, που είχαν δείξει την αφοσίωσή τους στον δήμαρχο. Χαρακτηριστική περίπτωση, αυτή του αντιδήμαρχου καθαριότητας, που έσπευσε με γκρέιντερ της Περιφέρειας να κλείσει με μπλόκια τον δρόμο των ΚΑΑΥ.

Θα ξανάρθει η "δωρεάν παραχώρηση για 20 χρόνια" του φιλέτου στον μητροπολίτη Ιουστίνο;

Αλλά και την πρόκληση της δωρεάν παραχώρησης της πλαζ του Πάλιουρα, των 24 στρεμμάτων, που είχε υποσχεθεί στον αγαπητό του μητροπολίτη Καλαμαριάς, αναγκάστηκε να αποσύρει ο Γιάννης Μαυρομάτης, ισχυριζόμενος πως δεν ήταν επαρκώς αιτιολογημένη η εισαγωγή της εισήγησης στο δημοτικό συμβούλιο ως «έκτακτης» και κατεπείγουσας».

Χωρίς άλλο σχολιασμό, αναφέρουμε ότι μας μετέφεραν "δικοί του άνθρωποι" πως "Χάθηκε πλέον η σοβαρότητα".

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.