Ο Δήμος Θερμαϊκού προειδοποιεί για ενδεχόμενες  διακοπές υδροδότησης στην Επανομή, την Μηχανιώνα, την  Περαία, την Κερασιά και το Αγγελοχώρι που σύμφωνα με την ανακοίνωση οφείλονται σε διακοπές της ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να μην δουλεύουν γεωτρήσεις από τις οποίες καλύπτονται ανάγκες των παραπάνω περιοχών.
Η αλήθεια είναι πως και φέτος παρά τη σύμβαση με δύο νέες γεωτρήσεις από την Επανομή, είναι φανερό πως δεν θα επαρκέσει το νερό στον παλιό δήμο Θερμαϊκού, ίσως και στη Μηχανιώνα. 
Το πρόβλημα της λειψυδρίας θα είναι το κυρίαρχο σε λίγες μέρες, όταν (ελπίζουμε) αποκατασταθεί η αποκομιδή των σκουπιδιών. Αποδεικνύεται ότι τα ζητήματα της καθημερινότητας είναι τα πλέον δυσκολοδιαχείριστα για την διοίκηση Μαυρομάτη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Λόγω διακοπής ηλεκτροδότησης σε μεγάλο τμήμα του δήμου Θερμαϊκού, Επανομή, Ν. Μηχανιώνα, δεν λειτουργούν από τις πρώτες πρωινές ώρες αρκετές γεωτρήσεις.
Ως επακόλουθο, χαμήλωσε αισθητά η στάθμη των δεξαμενών ύδρευσης, με κίνδυνο διακοπής υδροδότησης στις Δ.Κ. Επανομής, Ν. Μηχανιώνας, Περαίας και τις Τ.Κ. Κερασιάς και Αγγελοχωρίου.
Παρακαλούνται οι καταναλωτές της ΔΕΥΑΘ, όπως περιορισθούν μόνο στην απολύτως απαραίτητη κατανάλωση νερού.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.