Η ΚΕΕΡΦΑ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει πως ρατσιστές (που φορούσαν μαύρες μπλούζες - φασίστες ) μαχαίρωσαν μετανάστη εργάτη γης στο Μενίδι:


Την Πέμπτη 29 Ιούνη το πρωί 5.45πμ, τρεις φασίστες επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν τον μετανάστη εργάτη γης Μωχάμεντ Αβζέλ, ετών 46. Τον καταδίωξαν την ώρα που κατέβηκε από το λεωφορείο 724 για να πάει στη δουλειά του. Κοντά στη Λεωφόρο Καραμανλή, τρία άτομα έφτασαν στο σημείο με μαύρο αυτοκίνητο. Φορούσαν μαύρες μπλούζες.
Οι δύο από αυτούς ήταν αρκετά γεροδεμένοι. Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο. Έτρεξαν προς το μέρος του και τον έριξαν κάτω σπρώχνοντας τον από πίσω. Τον χτύπησαν με γροθιές. Όταν σηκώθηκε το έριξαν ξανά κάτω και τον χτύπησαν. Την τρίτη φορά που σηκώθηκε, ένας έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στο πόδι.
Σταμάτησαν μόνο με την επέμβαση άλλων εργατών από την περιοχή. Το ΕΚΑΒ μετέφερε τον Μωχάμεντ στο ΚΑΤ.
Υπάρχουν αναφορές και για άλλες επιθέσεις στην περιοχή. Χρονικά συμπίπτει με το σταμάτημα των επιθέσεων στην περιοχή Γκορυτσά Ασπροπύργου μετά τις αντιφασιστικές διαδηλώσεις και τις συλλήψεις των χρυσαυγιτών στον Ασπρόπυργο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.