Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης δέχτηκε στο Δημαρχείο αντιπροσωπεία της Κίνησης "Προοδευτικοί Πολίτες για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Μαγκριώτη, που τον επισκέφθηκε για να ενημερωθεί για θέματα που απασχολούν τον δήμο και τους δημότες.

Κατά την διάρκεια αυτής της συνάντησης ο δήμαρχος ενημέρωσε για τα έργα και τις δράσεις του δήμου που βρίσκονται σε εξέλιξη και τόνισε τη σημασία που αποδίδει:
  • Στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής όπως καθορίζεται με την αξιοποίηση δημοτικών και δημόσιων εκτάσεων και κτιρίων στα όρια του δήμου
  • Στην προσπελασιμότητα του οδικού δικτύου Θεσσαλονίκης – Θερμαϊκού, επιδιώκοντας την διαπλάτυνση της Λεωφόρου Θεσσαλονίκης από την Περαία έως τη Νέα Μηχανιώνα
  • Στο ζήτημα της αποκατάστασης των ακτών από την διάβρωση
  • Στην επέκταση των αντιπλημμυρικών έργων και την διευθέτηση των ρεμάτων του πρώην δήμου Θερμαϊκού με την έτοιμη σχετική μελέτη που υπάρχει, και
  • Την μόνιμη επίλυση της υδροδότησης του δήμου με την ένταξή του στο δίκτυο της ΕΥΑΘ, πρόταση που υιοθετήθηκε και βρίσκεται σε εξέλιξη
Να τονίσουμε ότι αρωγοί στην προσπάθεια του δήμου, σε όλα τα παραπάνω, βρίσκονται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και η κυβέρνηση. Δεν λησμονούμε την άμεση μεταφορά κονδυλίων 16 εκατομμυρίων της κυβέρνησης προς την Περιφέρεια που σκοπό έχουν την επούλωση των πληγών από την περσινή θεομηνία.

«Καλοδεχούμενοι όσοι στέκονται δίπλα στο όραμά μας για την βελτίωση του Δήμου Θερμαϊκού των υπέροχων ακτογραμμών, των δημιουργικών κατοίκων και των μεγάλων ευκαιριών ανάπτυξης. Χρέος μας να το πραγματοποιήσουμε το ταχύτερο δυνατόν» δήλωσε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Μαυρομάτης.

Περαία, 30 Αυγούστου 2017

Σχόλιο ακτιβιστή:
Να σημειωθεί πως, με διαφορετική σημειολογία και εντελώς άλλο κέντρο βάρους, διενεμήθηκε σε ειδησεογραφικά σάιτ της Θεσσαλονίκης, δελτίου τύπου από την κίνηση Μαγκριώτη.
Με αυτό επιρρίπτονται ευθύνες σε κυβέρνηση και Περιφέρεια διότι "δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες του δήμου Θερμαϊκού".
Επίσης υπερτονίζεται η επιβαλλόμενη συνεργασία δήμου και εργολάβων καθαριότητας "όχι μόνο για την συλλογή, αλλα και την μεταφορά, την διαλογή και την αξιοποίηση των σκουπιδιών της περιοχής".
Να εικάσουμε πως η εμφάνιση Μαγκριώτη με συνοδεία πολυμελούς επιτελείου στον Θερμαϊκό προοιωνίζει διεκδίκηση Περιφερειακού θώκου στις επόμενες εκλογές.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

6 comments:

  1. Σιγά μην άφηνε ευκαιρία ο μαγκριωτηε ο τυχοδιωκτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O bananeboros se nees peripeties (enas einai o bananeboros John Mangriotes)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως εκτός από bananeboros, είναι και sarsemis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παλεύουν ακόμη κάτι τέτοια ρετάλια σαν τον μαγκριώτη, μπας και τσιμπολογήσουν κάτι. Κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι λέει ο κόσμος για το πάλαι ποτέ κλεφτοπασοκ και συνεχίζουν να πουλάνε τρέλα... Συνεχίστε, καλά πάτε! Κάποια κορόϊδα θα σας ψηφίσουν πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ωραίο να συναντιέται το παλιό κλεφτοπασοκ και να θυμούνται οι βολεμένοι τις παλιές "δόξες"... Οι φάτσες στην φωτο άραγε τι δουλειά κάνουν και τους περισσεύει και χρόνος για να ταΐζουν με σανό μερικούς-μερικούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Προοδευτικοί Πολίτες για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας"! Σαν να λέμε "πίτσες μπλε"! "Τα προοδευτικά κινήματα"...! Σου΄ρχεται τρέλα αν αναλογιστείς πόσα καλσόν έσκισαν αυτά τα "προοδευτικά κινήματα" Ελληνα, για να σου προσφέρουν "σοσιαλισμό"....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.