Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με εξαιρετική διάθεση, περισσότεροι από 500 φίλοι της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συμμετείχαν στην πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς: το «BBQ στο Αγρόκτημα». Πραγματοποιήθηκε στο δασάκι της Σχολής, το μεσημέρι της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου και διοργανώθηκε από τo «Σύλλογο Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής».

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College, Δρ. Πάνος Κανέλλης ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και τόνισε τη σπουδαιότητα της εκδήλωσης για τους μαθητές και τους σπουδαστές της Σχολής και του Κολεγίου, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το Πρόγραμμα Υποτροφιών. Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μεταπτυχιακή Σχολή του Perrotis College, η οποία ξεκινά τη λειτουργία της.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν –κάτω από τον λαμπρό ήλιο και το ελαφρύ δροσερό αεράκι- ένα εξαιρετικό γεύμα ενώ τα εκπαιδευτικά στελέχη της Σχολής απασχόλησαν με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες τα παιδιά, τα οποία ευχαριστήθηκαν το φαγητό και το παιχνίδι. Οι συμμετέχοντες απέδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους μαθητές και τους σπουδαστές και συνέβαλαν στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών σκοπών της Σχολής και του Perrotis College, καθώς και του Προγράμματος Υποτροφιών.

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή & ο Σύλλογος Φίλων ευχαριστούν τους χορηγούς της εκδήλωσης: 

Transair Travel Agency, 
Σύλλογος Εκτελωνιστών Θεσσαλονίκης, 
Ιωακειμίδης- Σαμπανίδηςς Ο.Ε., 
Hellenic Farming, 
Μυρτώ- Ελληνικές Πατάτες, 
Τα Αμπελόφυλλα της Μαριάννας, 
Aegean Airlines, 
Eurocatering - Φρεσκούλης, 
Pom Star, 
Ρόδι Α.Ε, 
Οικογένεια Μπέκα, 
Οινοποιείο Κωστής, 
Τσικάκης – Γιαννόπουλος Α.Ε, 
Μέλισσα – Κίκιζας HEINZ, 
Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Μπύρα Vergina & TUVUNU, 
3E, 
Άσυλο του Παιδιού, 
Issue Print, P.A.P. Corp, 
F-Zone.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.