Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης σε μήνυμα που απευθύνει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά, μεταξύ άλλων αναφέρει:
   «Ως διοίκηση του Δήμου μας είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια και συνεχίζουμε, ώστε τα σχολικά κτίρια να είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες συντηρήσεις και επισκευές στα περισσότερα σχολεία μας και μέσα στο μήνα ολοκληρώνονται όλες οι εργασίες.
   Αναβαθμίστηκαν αίθουσες διδασκαλίας, ανακαινίστηκαν χώροι υγιεινής, δημοπρατήθηκαν οι κατασκευές νέων σχολείων για να στεγάσουν το 5ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας και το 9ο Νηπιαγωγείο Περαίας, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2019. Εξασφαλίσαμε σχολικά γεύματα για τους μαθητές. Οι ωφελούμενες σχολικές μονάδες θα οριστούν από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Προτείναμε να ιδρυθεί στο Δήμο μας Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με έμφαση στο θαλάσσιο περιβάλλον.

   Αγαπητοί εκπαιδευτικοί μας. Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου για την προαγωγή όσων επιλέγησαν στη θέση του Διευθυντή και της Διευθύντριας, Καλωσορίζω όσους από εσάς εργάζεστε για πρώτη φορά σε σχολεία μας και εύχομαι σε όλους καλή και ποιοτική δουλειά και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, αυτό της μεταλαμπάδευσης της γνώσης.

   Αγαπητά μου παιδιά. Να έχετε ελπίδα και θαρραλέα και αισιόδοξα να αντιμετωπίσετε όλες τις χαρές και τις όποιες δυσκολίες συναντήσετε στο φετινό σας ταξίδι προς τη γνώση. Η Διοίκηση του Δήμου, η Αντιδημαρχία Παιδείας, οι δύο Σχολικές Επιτροπές κι εγώ προσωπικά να γνωρίζετε ότι είμαστε πιο κοντά σας από ποτέ, τόσο για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών όσο και για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των σχολείων.
   Γιατί γνωρίζουμε ότι εσείς που τώρα συμβολίζετε το μέλλον, αύριο θα το καθορίσετε με τις σκέψεις, τις ιδέες και τις πράξεις σας.
   Καλή σχολική χρονιά σε όλους»!


Περαία, 11 Σεπτεμβρίου 2017
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.