Σε εισαγγελική παρέμβαση, οδήγησαν οι καταγγελίες οδηγών στην Θεσσαλονίκη για την επικινδυνότητα του οδικού δικτύου της πόλης. H παρέμβαση αφορά σε δυο σημεία, που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της πόλης.

Το πρώτο βρίσκεται στην Περιφερειακή Οδό, στο ύψος του νοσοκομείου «Αγ. Παύλος» και στο ρεύμα προς ανατολικά, όπου -σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες- πέφτουν λάσπες στο οδόστρωμα από διερχόμενα φορτηγά, με συνέπεια να προκαλούνται συνθήκες ανωμαλίας με κίνδυνο ατυχημάτων από την απρόβλεπτη ολισθηρότητα.
Όπως αναφέρουν οι καταγγελίες, η παραπάνω κατάσταση φέρεται να προκαλείται από φορτηγά που κατευθύνονται ή προέρχονται πιθανότατα από εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ, το οποίο βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή.
Το δεύτερο σημείο αφορά την οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, η οποία καταλήγει στο κτίριο του CEDEFOP της ΕΕ, όπου -όπως καταγγέλθηκε- υπάρχει σωρεία κακοτεχνιών στο οδόστρωμα, ύστερα από εκτέλεση εργασιών, με κίνδυνο ατυχημάτων, κυρίως για τους οδηγούς δικύκλων κατά τις νυχτερινές ώρες.
Υπό αυτές τις συνθήκες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας παρήγγειλε εγγράφως από τον διευθυντή της Τροχαίας τη διενέργεια προανάκρισης για την απόδοση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών (διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών).


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.