Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
  • Στις 08.00 η ΠΟΕΔΗΝ. Το κάλεσμα είναι, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Από εκεί η πορεία θα ξεκινήσει και μέσω των οδών Παπαναστασίου, Λεωφόρου Στρατού, Αγγελάκη, Εγνατία και Αντιγονιδών, θα καταλήξει στην οδό Αγίου Δημητρίου και το ΥΜΑΘ.
  • Στις 11.30 το σωματείο εργαζομένων στη ΕΥΑΘ καθώς και μέλη της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία μπροστά από τα γραφεία της Εταιρείας στην οδό Εγνατία με αφορμή την επίσκεψη, Μακρόν.
  • Στις 12.30 το ΠΑΜΕ διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ευόσμου, με αφορμή την έκθεση που φαίνεται να έχουν παραγγείλει τα ΕΛ.ΠΕ.
  • Την ίδια ώρα στάση εργασίας και συγκέντρωση στην είσοδο της Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου θα πραγματοποιήσουν οι εφοριακοί των Νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής.
  • Στις 18.00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων, στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Εκθέσεως.
Προσυγκεντρώσεις και πορείες
Στις 18.00 ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ καλούν σε συγκέντρωση στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Θα ακολουθήσει πορεία μέσω των οδών Εγνατία, Βενιζέλου, Λ. Νίκης, με κατάληξη τη νότια πύλη της έκθεσης, μπροστά στη ΧΑΝΘ.
Την ίδια ώρα, μέλη του ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους και με πορεία θα καταλήξουν στη ΧΑΝΘ, μέσω της παραλιακής λεωφόρου Νίκης. Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχει και ο ΓΓ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Επίσης στις 18.00, στην Κάμαρα θα συγκεντρωθούν μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μέλη από πρωτοβάθμια σωματεία και εκπρόσωποι κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστή πορεία στο κέντρο της πόλης.
Συγκέντρωση στις 18.00 έχουν προγραμματίσει και τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας 
Τέλος, την ίδια ώρα δίνουν ραντεβού στην Αγίας Σοφίας μέλη των Επιτροπών Αγώνα Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής κατά της εξόρυξης χρυσού, τα οποία, όπως λένε παλεύουν για να σταματήσουν "για πάντα τα καταστροφικά έργα και δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους διωκόμενους αγωνιστές".
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.