Τα Θέρμης Δρώμενα γιορτάζουν την ανακύκλωση και ανακυκλώνουν την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στο Δήμο Θέρμης. Από τις 18.00, η αντιδημαρχία καθαριότητας & ανακύκλωσης, η Ε.Ε.Ε.Α., και φυσικά η ΔΕΠΠΑΘ θα βρίσκονται στην Πλατεία Παραμάνα, την κεντρική πλατεία της Θέρμης, με παιχνίδια και συναυλίες ειδικά αφιερωμένες στην ανακύκλωση!

Στα διαδραστικά παιχνίδια του “Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης” τα παιδιά θα μπορούν να μάθουν παίζοντας και να παίξουν μαθαίνοντας, ο παραδοσιακός Καραγκιόζης θα “καταπιαστεί” με την ανακύκλωση και στα εικαστικά εργαστήρια, τα παιδιά θα δημιουργήσουν τα δικά τους έργα με θέμα πάντα την ανακύκλωση και το περιβάλλον. 

Η βραδιά θα κλείσει με μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση jazz και ανακύκλωσης. Οι Voyage Jazz Group του ταλαντούχου Αλέξανδρου Χρηστίδη καλούν τους θεατές να πάρουν μέρος σε μια διαφορετική συναυλία με ρυθμο-κινητικά παιχνίδια και χορό. Το κοινό θα απολαύσει παραλλαγές γνωστών μουσικών επιτυχιών με ήχο τζαζ και στίχους σχετικά με την ανακύκλωση, ενώ παράλληλα θα μπορεί να παίζει μουσική χρησιμοποιώντας κρουστά όργανα από ανακυκλώσιμες συσκευασίες 
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.