Δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ απόφαση αναρτημένη στο site του Δήμου Θερμαϊκού από το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Περαίας! 
Τα τοπικά συμβούλια είναι υπεύθυνα για την ανάρτηση των αποφάσεων που λαμβάνονται βάση της εγκυκλίου για τη  "Λειτουργία Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων".
Θέλοντας λοιπόν να αναζητήσω την απόφαση που είχαμε πάρει ως τοπικό συμβούλιο σχετικά με το τι θα «γίνει» με το τότε οικόπεδο του πρώην αγροτικού συνεταιρισμού Περαίας… ανακάλυψα πως δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ απόφαση αναρτημένη….!!!
Πόσα να θες να κρύψεις… και γιατί;! Να σημειώσω ωστόσο πως μέχρι και την παραίτηση μου 14/02 υπήρχαν αναρτημένες και οι τελευταίες αποφάσεις που πάρθηκαν στο συμβούλιο του Ιανουαρίου! Επίσης δεν υπάρχουν αναρτημένες αποφάσεις ούτε για τα τοπικά συμβούλια Μεσημερίου, Κερασιάς, Αγγελοχωρίου!
Δεν ανεβάζετε καμιά απόφαση …. κρίμα είναι να είστε «μη σύννομοι» 😉
* Η φωτο του Panos Hatzik

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.