Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο δήμο Δέλτα το μεσημέρι του Σαββάτου όταν ένας εργάτης καθαριότητας καταπλακώθηκε από μεγάλη σιδερένια πόρτα, κατά τη διάρκεια εργασιών.

Συγκεκριμένα, ο εργάτης μετά από εντολή της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου, πήγε στο κεντρικό αμαξοστάσιο προκειμένου να επισκευάσει τη σιδερένια πόρτα η οποία όμως έφυγε από τη θέση της και τον καταπλάκωσε.

Ο εργάτης παρέμεινε τραυματισμένος και εγκλωβισμένος για αρκετή ώρα στο σημείο, αφού δεν υπήρχε συνάδελφός του στο χώρο και εντοπίστηκε από διερχόμενο. Ο άτυχος εργάτης τελικά μετά από αρκετή ώρα μεταφέρθηκε με σοβαρότατα τραύματα στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει νοσηλευόμενος, φέροντας τραύματα στο σώμα του κι έχοντας κατάγματα και σπασίματα.

Από την πλευρά της η δημοτική αρχή, με την οποία επικοινώνησε η aftodioikisi.gr, δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες για τραγικό περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε «διαδικασία αναφοράς και αναγγελίας» συλλέγοντας παραπάνω στοιχεία για το εργατικό ατύχημα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.