Ο Δήμος Θερμαϊκού, στα πλαίσια των περιβαλλοντικών δραστηριοτήτων του, σε συνεργασία με την ‘’Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης’’ (Ε.Ε.Α.Α.) στις 29-9-17 φιλοξένησε την ψυχαγωγική – εκπαιδευτική δράση ‘’Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης’’, στο Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής της Ν. Μηχανιώνας, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Σκοπός της δράσης ήταν να εξοικειωθούν τα παιδιά με την ιδέα της Ανακύκλωσης μέσα από το παιχνίδι, να εκπαιδευτούν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται και να παροτρύνουν τους μεγαλύτερους για ενεργό και συνειδητή συμμετοχή με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων μας. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και η κάθε ομάδα «έπαιξε» κυκλικά από ένα γνώριμο παιχνίδι, ειδικά προσαρμοσμένο στο θέμα της Ανακύκλωσης, όπως παζλ, κρίκοι, ψάρεμα, μνήμη, φιδάκι, τσουβαλοδρομίες, bowling, κ.λπ., ψυχαγωγώντας και παράλληλα εκπαιδεύοντας τα παιδιά στα υλικά που δέχεται ο Μπλε Κάδος και στην ορθή χρήση του.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.