του ακτιβιστή

Ήταν μια γιορτή με τα όλα της. Με κέφι, με επισήμους, με πλήθος κόσμου, με μουσική, με παραδοσιακά συγκροτήματα από πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που τίμησαν με την παρουσία τους το Λειβάδι, με τεράστιες ποσότητες κάστανου που διατέθηκαν δωρεάν στους επισκέπτες από έναν δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο που φρόντισε για πολλά αλλά δεν μπόρεσε να λύσει, και κυρίως ο Δήμος Θέρμης το κυκλοφοριακό πρόβλημα που οδήγησε λόγω της τεράστιας κοσμοσυρροής σε ένα τεράστιο κομφούζιο κατά τις μεσημεριανές ώρες της αποχώρησης των επισκεπτών.


Αν εξαιρέσουμε αυτό το μόνιμο ζήτημα που το αντιμετωπίσαμε και σε ανάλογες εκδηλώσεις και στην Περιστερά και που οφείλεται στο ανεπαρκές οδικό δίκτυο αλλά προφανώς και στην μη συγκροτημένη παρέμβαση του τμήματος τροχαίας Θέρμης, θεωρούμε πως ήταν από τις περισσότερο μαζικές γιορτές κάστανου τοων τελευταίων χρόνων. Συνετέλεσε σ' αυτό κι ο υπέροχος αυγουστιάτικος θα λέγαμε καιρός.


Να σημειωθεί πως εκτός από τα κάστανα, τις ομιλίες και τους παραδοσιακούς χορούς εκατοντάδες επισκέπτες χάρηκαν την πεζοπορία που οργάνωσε ο Σύλλογος στο περιαστικό δάσος και στο Καλογεράκι. Μια πανέμορφη διαδρομή με ήπια δυσκολία, σε  μια πλήρη παλέτα γήινων χρωμάτων εξαιτίας των φύλλων στο πανέμορφο δάσος οξιάς και δρυός.

Ας δούμε με εικόνες την πεζοπορία αλλά και τις σημερινές γιορτινές εκδηλώσεις:



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.