Στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση της Τουριστικής Επιχείρησης Θερμαϊκού μετά την αποχώρηση (ή αποπομπή ; ) Μισαλέμη που έγινε στα γραφεία της επιχείρησης στην Καψαλάκειο πραγματοποιήθηκε ανασυγκρότηση του οργάνου διοίκησης.

Με παρουσία δέκα μελών από το ενδεκαμελές διοικητικό συμβούλιο (απουσίασε ο κ. Τούλης) συμφωνήθηκαν οι νέες κατευθύνσεις και ενδεχόμενες αρμοδιότητες συμβούλων διαπιστώθηκε η κοινή διάθεση να προχωρήσει το νέο όργανο αποφασιστικά μπροστά ώστε να καλύψει τον χρόνο που χάθηκε ως τώρα, με τις διαρκείς παραιτήσεις κι αποχωρήσεις.

Παρόντες στην ανασυγκρότηση του οργάνου ήταν οι κκ Ματζανάρης, Ρομπέσης, Βεργίδης, Καριώτης, Λιγνός, Κιλιγκαρίδης, Σαραφίδης, Βαλάσης, Παράσχου και Κίντερλης.

Παρά όμως τις δεσμεύσεις για νέα πορεία με διάθεση και νέες προοπτικές η συνολική πρόταση που περιλάμβανε ως εκλεγμένη διοικητική τριπλέτα ευθύνης με Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Ματζανάρη, Αντιπρόεδρο τον κ. Μανώλη Βεργίδη και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Χρήστο Ρομπέση κάποιοι θέλησαν να διαφοροποιηθούν, ίσως υπακούοντας σε συναισθηματισμούς (ή και σκοπιμότητες ;) προς πρώην.

Έτσι επιχειρήθηκε να υπάρξει και δεύτερη πρόταση για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, αφού υποβλήθηκε πρόταση από τον φίλα προσκείμενο στον πρώην Πρόεδρο κ. Κίντερλη, που βέβαι απορρίφθηκε στην ακολουθήσα ψηφοφορία.

Έτσι η νέα ΤΕΘ προχωράει με Πρόεδρο τον Γιώργο Ματζανάρη, Αντιπρόεδρο τον Μανώλη Βεργίδη και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Χρήστο Ρομπέση.

Δεν θα αναφερθούμε στο παρασκήνιο της σημερινής διαδικασίας, γιατί πιστεύουμε πως δεν έχει πλέον καμία σημασία.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης.

* Εντελώς συμπτωματικά (ή ίσως μετά από πληροφορίες 😉) πετύχαμε την διευθυντική τρόικα της ΤΕΘ κατά την έξοδό της από την Καψαλάκει Πολιτιστική Στέγη και την απαθανατίσαμε.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.