Ένας από τους πλέον δραστήριους πολιτιστικούς συλλόγους του Θερμαϊκού μετακόμισε στο νέο χώρο του που τον εγκαινιάζει επίσημα την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα.
Έχει λίγες μέρες που έχει μεταφερθεί στον πολύ όμορφο και φωτεινό ισόγειο κατάστημα στην οδό 28ης Οκτωβρίου και Μακρυγιάννη γωνία, πίσω από το ΚΑΠΗ.
Τα τμήματά του λειτουργούν ήδη κανονικά από την πρώτη μέρα και προγραμματίστηκε ο αγιασμός για αύριο Κυριακή.



Επισκεφθήκαμε και μας άρεσε το καινούργιο στέκι που περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας μουσικής, γραφεία και όμορφο χώρος υποδοχής καθώς και υπόγειο με οργανωμένο εργαστήρι ζωγραφικής και γλυπτικής. Μοσχομυρίζει μπογιά, καθαριότητα και μεράκι.
Στην ουσία γνωρίζουμε από χρόνια τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Μηχανιώνας, που λειτουργεί από το 1979  με σκοπό τη διατήρηση της παράδοσης, το πολιτισμό και την εκπαίδευση. Στα τμήματά του προΐστανται   σημαντικοί καθηγητές. Είχαμε εμπιστευτεί τα παιδιά μας στα χέρια μερικών από αυτούς και μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε. Για όλους τους υπευθύνους δασκάλους χορού και μουσικής αλλά ιδιαίτερα για τον κ. Γιάννη Καψιδάκη που έχει υπό την εποπτεία του τα τμήματα ζωγραφικής παιδιών και ενηλίκων, αγιογραφίας, κοσμήματος, χαρακτικής και γλυπτικής.


Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας  λειτουργεί τμήματα παραδοσιακού χορού, παιδιών , νέων και ενηλίκων, latin, salsa, μουσικών οργάνων αρμόνιο, πιάνο, μπουζούκι, κιθάρα κλασσική, ακουστική και ηλεκτρική, ζωγραφική παιδιών και ενηλίκων, αγιογραφίας, κοσμήματος, χαρακτικής και γλυπτικής.

info
Moρφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μηχανιώνας
28ης Οκτωβρίου και Μακρυγιάννη γωνία, πίσω από το ΚΑΠΗ,
τηλ - fax : 2392036150
facebook :Moρφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μηχανιώνας
e-mail : politistikosneasmihanionas@gmail.com
mpsmichaniona@facebook.com
mailto:mpsmihaniona@yahoo.gr








Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.