Όπως ενημερωθήκαμε από το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, αναμένεται έντονη επιδείνωση του καιρού με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, που ξεκινάνε από τα βορειοδυτικά και θα πλήξουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από την Πέμπτη 30/11/2017 έως και την Κυριακή 3/12/2017.

Κύρια χαρακτηριστικά θα είναι :

A) Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά και από χαλαζοπτώσεις και θα επηρεάσουν :

  1. Την Πέμπτη 30/11/2017
Τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία.
  1. Την Παρασκευή 1/12/2017
Τις προαναφερθείσες περιοχές, τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά, τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, την υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη.
  1. Το Σάββατο 2/12/2017
Κατά περιόδους τα ηπειρωτικά (κυρίως τα δυτικά και τα βόρεια), τα νησιά του Ιονίου και από τις βραδινές ώρες τα νησιά του βορείου και ανατολικού αιγαίου.
  1. Την Κυριακή 2/12/2017
Τις πρωινές ώρες τη Θράκη και μέχρι τις βραδινές ώρες τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Β) Οι τοπικά θυελλώδεις νότιοι άνεμοι 7 με 8 και στο Αιγαίο πιθανώς 9 μποφόρ μέχρι την Κυριακή 3/12/2017.


Για περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr

Παρακαλείσθε να λάβετε τα μέτρα σας προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.