του ακτιβιστή

Χίλια δίκια έχουν να διαμαρτύρονται όλοι όσοι περιμένουν εδώ και 15 μήνες τις αποζημιώσεις για τις βλάβες που υπέστησαν από τις πλημμύρες του Σεπτέμβρη του '16. Χίλια δίκια έχουν να διαμαρτύρονται ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ του Θερμαϊκού για την τεράστια καθυστέρηση στις αποκαταστάσεις  τμημάτων του οδικού δικτύου. Και δίκιο επίσης έχει ο Σπύρος Κουζινόπουλος να μέμφεται και να  αποδίδει τεράστια ολιγωρία  στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την "ύποπτη" καθυστέρηση και "παράξενο" τρόπο δημοπράτησης των έργων αποκατάστασης στην παράκτια ζώνη του Δήμου Θερμαϊκού (εδώ κι εδώ).


Εμείς απλά σήμερα διαπιστώσαμε την έναρξη εργασιών αποκατάστασης  του πρανούς, που υποχώρησε δίπλα στις οικοδομές απέναντι από το ΠΙΚΠΑ Αγίας Τριάδας, εξαιτίας των έντονων περσινών βροχοπτώσεων στον Θερμαϊκό. Μετά από μια μακρά περίοδο αδιαφορίας ξεκίνησαν οι χωματουργικές  παρεμβάσεις απομάκρυνσης των  φερτών υλικών και της διάνοιξης περιφερειακού διαζώματος στα όρια οικοδομών και του πευκόφυτου λόφου, που χάσκει απειλητικός.
Ελπίζουμε να προχωρήσουν με ταχύτητα τα έργα μπαίνοντας στην επόμενη φάση αντιστήριξης που (βρίσκονται τα έργα σε ΚΥ Μηχανιώνας και Αγνάντι Επανομής) και είναι προγραμματισμένη ώστε να προστατεύσει τις περιουσίες αλλά κυρίως την ασφάλεια των περίοικων.



Σχετικές αναρτήσεις:


Προχωρά ικανοποιητικά η αντιστήριξη του πρανούς στο ΚΥ Μηχανιώνας - Ερωτήματα για την καθυστέρηση σε Αγία Τριάδα και Αγνάντι (φωτο)

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.