Ήταν μια μαγική βραδιά !!! Είμαστε πολύ τυχεροί που τη ζήσαμε.

Όσοι βρεθήκαμε το βράδυ της Τετάρτης στο ΚΑΠΠΑ, στη συναυλία ενίσχυσης της μικρής Κλεοπάτρας, αισθανόμαστε διπλά ικανοποιημένοι. Φυσικά για την συμμετοχή μας στην εκδήλωση αγάπης για το γειτονάκι μας που χρειάζεται βοήθεια σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του και είδαμε πως πολλοί ήταν όσοι έσπευσαν (φυσικά πολλοί περισσότεροι είναι όσοι κατέθεσαν χρήματα στο λογαριασμό που ανοίχτηκε για τον σκοπό αυτό ή στο κουτί που υπάρχει στο αρτοποιείο Διαμαντάκη).

Αλλά και για την πραγματική απόλαυση μιας συναυλίας που μας δώρισε αυτό το πραγματικά χαρισματικό πλάσμα που λέγεται Εύη Σιαμαντά. Μας συνεπαίρνει κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε. Διαθέτει μια από τις καλύτερες φωνές της χώρας μας σήμερα, επενδύει με μαγική χορευτική κίνηση το κάθε τραγούδι που ερμηνεύει και δεν χορταίνει κανείς να απολαμβάνει τη συνολική της σκηνική παρουσία. Ακούραστη, με πολύ κέφι, μπρίο και μεγάλη αμεσότητα χτίζει και διατηρεί μια σπάνια επαφή με τους ακροατές της.

Το γεμάτο θέατρο του ΚΑΠΠΑ χειροκρότησε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την Εύη όπως και τους τρεις σπουδαίους μουσικούς που την συντρόφευσαν, τον Σπύρο Ρασσιά στα πλήκτρα, το Νίκο Βαριαμίδη στα ντραμς και τον Γιώργο Σμυρνή στο μπάσο. Θα πρέπει να τονιστεί ότι όλοι αφιλοκερδώς συμμετείχαν στην όμορφη αυτή συναυλία αγάπης για τη μικρή Κλεοπάτρα που διοργάνωσε ο ΟΜΑ (Ouranos Me Asteria-Theatre Group) της Άντας Τσεσμελή - Edwards.

Θα πρέπει να μην παραλείψουμε την ευγενική χορηγία στην διοργάνωση των τοπικών επιχειρήσεων: ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΤΡΙΔΟΥ (που μας χάρισε και μια πολύ όμορφη χορογραφία που ερμηνεύτηκε από την Κατερίνα), Κρασιά: Guest cafe bar, Εδέσματα: Plaisir Περαίας, Graphics αφίσας και εισιτήρια: QUICK COPY CENTER, Ήχος : Ηχοραμα Μουσικος οικος Περαια Θεσσαλονικης Βαγγελης Βαλασης.

Και για να πάρουν μια γεύση, και να συνειδητοποιήσουν τι έχασαν, όσοι δεν μπόρεσαν να είναι στο ΚΑΠΠΑ, χθες το βράδυ:

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.