Σας κάνουμε γνωστό (όπως μας ενημέρωσε η ΔΕΗ), ότι έχουν προγραμματισθεί οι παρακάτω διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Περαία, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, που πρόκειται να εκτελεσθούν:
·         Την Πέμπτη 25-1-2018 από 08.00΄ έως 15.00΄ για τους καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή της Άνω Περαίας, αριστερά της οδού Ειρήνης.

·         Την Παρασκευή 26-1-2018 από 08.00΄ έως 15.00΄ για τους καταναλωτές που βρίσκονται στην Άνω Περαία και συγκεκριμένα, εκατέρωθεν της οδού Ολυμπιάδος – Κλειστό Γυμναστήριο – Λύκειο κ.λ.π.
Οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα της ΔΕΗ θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Τέλος, όσοι καταναλωτές έχουν τριφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες θα πρέπει να τους ελέγξουν, εάν περιστρέφονται όπως πριν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.